True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
b&o e8 2.0 = 1.0 = 俾貴千幾蚊唔知做乜鳩
sennheiser 音質>>>E8
但sennheiser mtw有走電同各種QC問題 睇你好唔好彩
我就係見好多人話同價位既通話質素好似冇65T咁好
請各位巴打推介下邊隻同價位既通話質素>聽歌比較好?

前四隻任選一隻
而加呢個post都係多人討論緊呢四隻選邊隻
依啲有冇行貨?

到貨 間代運幾正 第一次都有折 都係廿幾蚊代運
好彩無揀代購 開1050比我 蝕一百幾$比佢
ching有冇用後感
一句話。唔介意戴左比人正面都見到好大舊野突出黎就去馬
得第二隻有
今日行過衛訊發現有01d現貨
不過賣緊千3
搵過依幾隻都好少提佢地既通話質素
有冇巴打試過左邊隻earbud 變左right channel
用緊soul st xs2 , 今日都正常使用,一路單邊用緊
但係一對咁戴 佢就冇啦啦兩隻都右聲道 之後得單邊出到聲(因為佢分左去一個右聲道,唔係壞零件個種壞)
開機閂機 重新pair up過都係咁

有冇巴打解答下
睇晒廿幾個posts啦終於
準備入手NUARL NT01AX!
想問下巴打們係咪衛訊會員有得折?
有冇巴打願意share俾細佬我買?萬分感激
因為要買2對
https://t.me/nvmmmnm
我耳仔好細戴咗咪好柒
上面兩條友我都幾肯定答你機會好微
中華民族黎講。香港人係最撚自私
大陸仔或台灣仔機會肯定大過香港人

利申:我無
駛撚有折咩
星際金x 一問已經13XX
唔該巴打
有冇巴打試過TE-D01b&NT01AX?
想知邊個通話質素較好
點解唔自己出去試?
信自己
1280 都得
第一隻連aptx都無
可以不理
岩岩試完 通話屋企人話ok 聽到...
音質都唔錯 起碼好過我之前用既jaybird
不過我唔係好識帶 同埋佢卡耳果舊野係軟身
唔係點卡到耳 可能我唔識用
so far大致上都ok 呢個價錢值得
aviot同 narel 過1000其實比多佢地...
水份含量極高...
但TW-7000有環境音,有辣有唔辣
咁你有咩好介紹先得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞