True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
香港有冇得買twz1000?
唔想買水貨到時有問題好麻煩
入盒嗰陣用力㩒實佢
還有其他買左Twz1000既用家確認下嗎?
同問
Powerbeats Pro 5月先出?
入門一問
x mini liberty
mx900
tw2 plus
點揀
正常既 唔駛大力搖佢都會著
我用過senn 同 mx900
最尾keep mx900

其他2隻應該差唔多
ATH CKR7TW 是否out 左, 以音質優先考慮, 這個價位有什麼推介?
d聲唔知點呢,成$1988

有冇巴打行開星際信和見過隻合作版TE-01d
有冇手足用sennheiser 既mtw
右耳個燈燈長期唔著唔係應該拎去換
https://youtu.be/Nw9rwdUx-uA

關蓋又著燈、輕輕搖或碰又著燈。

唔關耳機事,因為無耳機都一樣會著燈。

咁樣出街放袋入面,咪不斷著燈🤔
https://youtu.be/BzmidiPnsSo
1分15秒左右,佢關蓋都無著燈

https://youtu.be/UXO-938Vqtk
呢個3分25秒,得登搖佢就著了。可能真係設定成咁?
求elite 65T comment
想問下mx900係咪衛訊有得試?
另外有無巴打玩過royhps t300?見d人cm幾好咁
要訂先有wor
應該無得賣掛
哇屌?即將個盒設立唔係拎出街?
想入隻普通紅色TE-01d,不過唔見有都係得01b
唯有去日森買
巴打熟唔熟日森 點睇間鋪可唔可以用轉運
我個隻差完電,擺係盒2日無用仲有八十幾九十%電好好彩
btw 今日試佢個transparent mode 幾好,唔會好機械聲
上個禮拜我去 Sapporo Bic camera 有最少10盒現貨賣12800 yen 普通版12000 yen
ted01d 會唔會等到六月先出
其實係用少少力搖咪著一著比你睇個case 有幾多電,袋住你睇下佢長唔長著,同埋間唔中著吓粒led有幾用電,起碼我用落4-5日先差一差唔覺走電就ok,ching 都仲係放心放左佢啦,無謂比一千幾百蚊野攪到咁煩惱
响日馬預訂咗對玩,等待價12658yen
比16880yen 買prime現貨另得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞