True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
我有睇啦,之前話有ANC,依家冇,我仲以為走左數,原來仲未出,都好....等下先
ANC 話就話9月,唔知會唔會delay
而家買隻玩住先,今日深圳寄出,希望聽日到
連運動515人仔
到ANC出咗再買過,可能仲有其他牌子揀
我買左MPOW T5,玩住等,希望過左SUMMER有多D新野選擇
MPOW T5香港係咪得水貨?
要自己上日本amazon買定其他地方
我前日訂Mpow T5今日收到順豐電話
巴打係邊到訂?
舊機壞咗唔想等
大概1000蚊筆直,聲>斷線>通話,要香港行貨
Nt01ax係咪最貼近,雖然out筆直少少,求意見
ching寄番黎用左幾多日
ching覺得01b同01d邊款好啲

十日左右。
我15號ship,呢一兩日應該有啦掛
早排買左對st xs2
唔知㩒錯咩掣
依家左右分開左兩個device
就算連晒落同一部電話都無得一齊播
要左右二選其一
打左電話去間公司都話唔知點搞
有無巴打識點搞
aliexpress個online store
通常有得hard reset,一般都係係電盒攞起然後關機,跟住再長按開機,一路按住直到有特別燈,有D係閃紫色,QCY就短閃紅白(記得係兩隻一齊按),試下吧,但不一定一樣
佢係有啲特別聲同閃燈
但之後要點
2日就到
我見佢寫15-25日
20號買, 23號話我填漏野, 24ship, 今日到
一路按死到冇反應吧,完左就放入盒再攞返出黎正路就自己會PAIR左右耳,電話都要重新DEL再PAIR過,要自己試,正路說明書有寫吧,如果以上無效咁我都唔知了
唔同鋪買有唔同,有D用SF送會快好多,我地慢果間要10日
睇睇下又好似ted01b好啲nt01ax好大舊
對Jabra elite sport換左兩次,都係左邊成日無聲,要放返入盒再拎出黎先無事,勁垃圾,究竟係hardware問題,定係個firewate有事?勁on9
兩年前産品,算啦
最初用個一年都無問題,之後就點換都有
jabra frimware 好伏架...
twz1000同ted01d可咖可以分開用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞