True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
同問
有冇巴打隻01b 聽聽下斷一邊?
係邊度買?
日本。洗唔洗幫你地買埋
我自己未試清
喺房傾電話,對面話冇問題 ,出街未試

音質sorry我冇其他做比較,拎佢同有線比又冇乜意思
不過有個日本blogger就話煲完一個禮拜會好啲

戴上耳唔太大舊,不過比我媽試就好大(佢airpods都太大),估計係好過01d,因為我見好似會成舊野飛出黎咁,反正成隻黑色,而且呢隻係標榜啱耳型,感覺似ibasso隻it03

連線都未試,不過日本blogger話冇斷過,我再試

Delay就睇netflix冇,YouTube app有,打機都有
不過對我黎講我係貪方便,新玩具,本身又少用電話打機睇YouTube

電量呢隻同01d都長氣,呢隻有快叉,叉10分鐘頂到2個鐘,本身earbuds 9個鐘,case 25個鐘,叉爆就分別1個鐘同2個鐘

而呢對有環境音,不過未試
可以單邊使用
盒有磁吸
左右耳都係實體按鈕,傾緊電話有人打黎有得㩒hold/cut
不過冇防水

自己冇用過其他,8舊幾港幣黎計我諗可以?

比個架仔比較你參考

見有人話01d唔好戴,而twz1000印象中評價係幾好
呢位巴打
五月
好似無乜人講
如果佢通話做到airpod 咁就好j
用左nural nt01 個零星期 感覺良好
大把人講
不過佢地個PO開左喺手機台
Ax?
ax!

的確去到某d位係一定會斷,但反正會自動connect
斷既地方係 例如荔枝角地鐵站b出口 okay便利店前面果個空地
返荔枝角既會明
Today morning received. testing now. Thanks Brother!!
有興趣
TWZ1000同TE-D01D點揀好
同路?
你個status 仲好我少少
我last update 仲係4月7
TG
1000蚊筆直有咩推介。
有冇做開gym推介邊隻好用 千幾budget
請問大約要等幾多日? 前日訂左
訂左01d
日本仔野好似幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞