True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
我之前呢個位都等2日,就到架啦
唔知wow左未,senn有得更新1.2.5
更新緊
發生咩事?我對senn 跌過一次,正正常常
岩岩轉左out for delivery
你講一講我有返希望
我買左一個月 跌過兩次
仲正正常常 走電又唔係特別過份
試過一次拎出黎其中一邊連唔到機
可能唔同鋪買,速度不一
千其唔好喺authorized store買
前用家, 聲就好個人, 鍾意鐵三角味都ok, 但無bass 咁滯, 隔音一般, 講電話得一邊聲,睇片delay 算多,同好蝦耳型帶, 我就帶到耳仔痛喇
而家岩岩換左隻zero audio
我用twz-1000 其實都有少少痛,同埋佢密封無透氣孔有D唔舒服
可惜我就係奶左果間...貪個upgraded...
有無衛訊會員可以借黎買nt01ax唔該

tg:https://t.me/nigquestion
sport版同貴啲嗰隻唔係平好多
貴啲嗰隻人聲好清好前,bass要對耳機戴得好啱先會聽到亡少少
高音唔突出,量都唔多
終括嚟講係中頻佔比超高嘅調音,高到有啲動鐵嘅甜味,但動圈嚟講個bass係數一數二嘅差,所以音場好窄
delay喺iphone xs max上面好犀利,youtube完全跟唔到嘴型
諗緊 65t active好定 Bose soundsport free , 有人話bose成日斷線 , 定Sony wf sp 700N 好少少 因為未試過
已舒服過鐵三角好多
我想問$1000左右有咩推介?
Mcgee ear one 定 nuarl nt 01ax好?
請問下剛買senn,左耳機好像同右耳五同聲,正常?
買咗te-d01d 左耳唔著
Nuarl nt01ax突然右耳無聲,試過重連都唔得,可以點
youtube delay 好勁時可以pause 左條片再play, delay 會少好多
買左65t 開心使用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞