True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
有冇人用過 taotronics wireless earbuds?
諗緊呢隻定mpow t5
唔洗唸,直接買 Mpow T5 ,起碼呢到好多人買左同開箱,音質唔錯,7hrs 播放夠晒用。我自己都用緊
仲未到手...超慘的
有邊間日本轉運可以運藍牙耳機?
其實好多都得,最多你買前問定先囉
我剛剛係用bxyxxxshxp
衛訊有aviot01d但係要1380
行貨?
搵會員買,應該可以有8折
係,但得藍色,行左咁多間得佢有
1000筆值,用*** s8,越少delay越好,用beatsX打傳說會有明顯delay 求推介
有8折既話個價都ok la
有冇巴打用Tsz-1000突然左耳connect唔到?
今日開始隻左耳好似同右耳connect唔到出唔到聲
今日剛收T5,試咗半日,用iPhone xs max 未斷過(美孚、荃灣、旺角、尖沙咀)交通燈位都冇事。冇投訴啦!音質都可以,煲下希望再好D。
有試過
兩隻放翻落個盒度 禁實兩粒制幾秒reset
再拎翻出黎用就ok
求推介
我唔會用黎聽歌,唔會用黎傾電話
淨用黎睇下片打下機(唔好有DELAY)
有冇咩推薦下
TWS 通病就係講電話同 delay.. Delay 唔會冇,只有多與少,新 chipset 就少D delay...
咁越少DELAY越好
有人接左未?
放幾多,有意
如果未放出既話 有意 https://t.me/Skyzz22
入門一問
xmini定mpow t5好
有冇人留意1more真無線?
support aptx同AAC
係大陸官網睇,link去京東買,果度寫藍牙5.0
但台灣官網就寫藍牙4.2
信邊個好
http://tw.1more.com/ProductsInfo.aspx?id=246

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a212k0.12153887.0.0.3099687dgU2UGz&id=590152769506&sku_properties=5919063:6536025

無留意,但好似唔同型號喎
5舊水人仔,即係差唔多600蚊,可以買黎試下
但好似話9月就出active noise cancelling,等唔等好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞