True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
請問有無人ios有下載beoplay app?
我見香港appstore無, google都搵唔到, 客服問左未覆
有無巴打解答下 thanks
試完 MPOW T5,音質幾好,少少底噪一定有。淨係聽歌嘅話,本來諗住買 TE-D01d / MTW,我覺得可以暫時慳返
已解決
我同你一樣,而家仲要冇update
我原本都唸住買 TE-D01d,不過見到 mpow 好似幾正,試下先,尋日落左單,希望快啲到手

Btw 等緊 Klipsch 出先再出手
佢預計21號送到 有排等
順豐送上門 我都奇怪咁撚快 status 仲係shipping
你喺邊間買?
我喺MPOW Authorized Store
我之前得閒上過去試
其實冇0delay咁誇 但睇片唔覺delay 打機都算不錯
聲就真係唔係好得 好似水底聽歌咁
問過老細 佢話未煲機
你自己上去試下囉 $500冇咩要求都算ok啦
$500 公模野, 自己諗, 係勁就唔會搵打手
MPOW officials store
覺唔覺電話講野收音好細聲
聽歌音質真係收貨 喜出望外
未收到
有朋友過咗日本, 心大心細想買 TWZ1000 或 TE-D01d, 突然睇到 Klipsch T5, 都係決定等佢
有得揀
今日終於試咗响旺角傾電話,tws嚟講算合格,係要講大聲D先聽到,不過聽歌斷線斷得幾勁,响西洋菜街斷得勁過E12,我係咪中咗伏
咁伏 咁我試mpow t5好過
訂左Sennheiser MTW....
想問下走電問題係咪好嚴重?
t5 講電話 0 分
習慣咗返屋企就叉
所以唔覺得係問題
官方講到明唔低電著住佢會快速連接唔到
所以擺喺到唔用一定會自己放電
利申:所有嘢都會叉過夜

見到最平喺咁,但想問清楚少少嘢,傾電話質素點?
利申 本身都想買mcgee ear one,不過見大家都推依款,想問清楚
最尾都係兩舊幾水買左隻sabbat x12 pro玩下
一開機聽到普通話聲已經想dom入垃圾桶
穩定性ok,用緊iPhone XS冇斷過
音質冇乜特別
但d個delay好撚勁
睇YouTube直頭聲話唔同步
得聽歌先有用
功能性來講
個人認爲只有新版airpods 7成功力

不過意外係個耳機係ios都睇到電量
但係10% 10%咁扣
唔會好似Airpods咁清楚同睇唔到個盒

性格比係有
但用落完全冇得比
我考慮緊e12
同mpow t5

不過都唔知有冇地方有得試
點解個個都有張減五蚊coupon
我自己用到三日,每日約用三個鐘,第三日用完通常放回充電一陣就著紅燈,著紅燈時會自動連手機,如果唔充電,那耳機連住手機幾個鐘就無哂電!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞