True Wireless 真無線耳機討論 (27)

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
我平時會經紅碪站個啲,未斷過喎
mpow t5你可以去試mcgee ear one 巴打話係同一個模, e12旺角鉄火堂隔離有間賣電子野既鋪有得試
冇coupon苦主
上網seach aliexpress code
太遲 錢已比
本身用緊bragi the headphone, 覺得audio transparency 好重要, 如果想有一次過at least 有4-5個鐘, 又可以選擇聽到環境音, 除左65t, 仲有冇其他推薦?
我同你一樣需求,我所知SOUL新果對,架仔TW-7000,一係就上到MTW都有環境音...我就用緊65T一年了,我通話都有D需要,所以好難換..
依家有邊隻true wireless嘅功能體驗同airpods差唔多,亦可以喺android用到
我都等緊呢隻
有冇巴打知道sennheiser無右邊無聲去邊整唔知係咪之前跌得多,突然間無聲
睇保養卡
個盒靚到

幾時出
咁多人隻SENN有事
有冇巴打報下喜

利申:2月買 跌過3-4次..仲正常運作中
但 mcgee 係咪8 hrs?
好似六月會出
我都係跌過3-4次漏電反而唔覺有
冇跌過,壞一邊
巴打整佐未,我都壞緊一邊就啱啱發生
星期二入咗廠,等到頭髮都白曬
個耳機咩版本?
我1.25
暫時冇漏電 有時會有少斷線
差電盒差滿用1日半左右
平時番放工同番到屋企會連電腦用
巴打介唔介意講下係邊,之前係broadway買,盒入面有講保養地址?
你上senn記Facebook, 有地址電話辦公時間
我對野好多問題,走電、upgrade 唔到firmware 、有高頻電流聲、一邊壞咗叉唔到電

唔知要整幾耐
睇黎真係唔多掂
抽獎咁..希望巴打換到對新架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞