[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問第3章第一度門點開

好似係Tifa lv7先開

yes arr

btw hard d 關complete最底個條件係咩
想問第3章第一度門點開

yes arr

唔比敵人打到爆BREAK
想問第3章第一度門點開

yes arr

唔比敵人打到爆BREAK

thanks 組長
開頭仲諗住FF會屌打遲一日出既火紋
點知火紋爆得仲勁
點知火紋爆得仲勁

appmedia個2017 top 10期待game原先係排ff第四,火紋第七

玩落覺得火紋受歡迎啲都幾合理,rpg懷舊有趣過ff auto
點知火紋爆得仲勁

appmedia個2017 top 10期待game原先係排ff第四,火紋第七

玩落覺得火紋受歡迎啲都幾合理,rpg懷舊有趣過ff auto

FF賣DFF個世界觀
一樣用DFF既Brave同HP攻擊系統
但玩落係RPG打法

想問下點先開到?

想問下點先開到?

解任務拎新人

想問下點先開到?

要拎左FF14隻拳妹先開到門

咁請問le個係差咩,卡住係第二關

升ヤ・シュトア到level5

FF14條女5Lv.囉

升ヤ・シュト到level5

ヤ・シュトラ即係FFXIV個隻

??????????

??????????

突滿把野之後可以拆把野個相性加成出黎當passive咁裝上身
可以想像成可以用破壞之劍但係被動加兇斬攻擊力同麻庳機率
反而最重要係突破會加CP
5星武4星防先得35CP唔係裝到好多passive
點知火紋爆得仲勁

邊一邊嘅fan就玩邊隻啫
兩隻都唔係話特別好玩
stage 1 完已經抽到 Cloud 把五星同四星FF7 防具,是否已爆機?
stage 1 完已經抽到 Cloud 把五星同四星FF7 防具,是否已爆機?

cloud個凶斬真係無腦劈劈劈
不過hard mode難玩好多
.
其實都唔差啊

第3個點解?

第3個點解?

打BREAK敵人兩次
其實都唔差啊

2隻都玩
2隻都好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞