[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
ラムザ真係好討好
好想抽佢把劍抽到變6*
可惜抽到得返7500石都只係抽中兩次

把專武一開已經35cp, 連埋防具去到81cp,有史以來最高

so far 真係最強support
請問邊度有得睇攻略 appmedia已經冇更新
差D打唔哂雷神

btw 求協力打Ex 聖龍
好似無咩人玩咁
ラムザ真係好討好
好想抽佢把劍抽到變6*

把專武一開已經35cp, 連埋防具去到81cp,有史以來最高

我想講兩把都係專武

專嘅技唔同
ラムザ真係好討好
好想抽佢把劍抽到變6*

我想講兩把都係專武

專嘅技唔同

我知,我兩把都中左,但把cp35 專武勁好多

真專武
好似無咩人玩咁

我都玩緊無雙
但呢隻唔使錢都出咁多裝俾我又冇理由唔繼續

今次更新嗰班新角好好多,唔雞肋
大家可以加我
好似無咩人玩咁

我都玩緊無雙
但呢隻唔使錢都出咁多裝俾我又冇理由唔繼續

今次更新嗰班新角好好多,唔雞肋

追左30000羊 拉姆薩把專專武先突1 認真追就輸左

本身課左10000羊當支持下,已經抽到佢專武突爆,諗住20000羊夠突爆專專武,點知淨係突一,其餘都係d 爛波
大家可以加我

已加,巴打隻貓女
搞到我好想棄game

咩話

btw,依家d 4,5星武儲起佢先,遲下官方有方法俾你換其他野
Wakka 正傳逆天到秒boss
來到dissidia變到咁垃圾

一早放棄左追Ramza
專專武似乎俾你中到一次已經好好
Wakka 正傳逆天到秒boss
來到dissidia變到咁垃圾

一早放棄左追Ramza
專專武似乎俾你中到一次已經好好

一共追左30000羊得2把😭見人地Ramza專專突爆好葡萄

放一放我隻閃圖先,終於升好
依家係咪得新果批武先勁, 舊果堆係咪已經唔洗抽?

唔係囉

親生仔加凶斬成功率嗰把仍然好重要

新野勁嗰隻都係講緊未突就35CP嗰款比較強

唔係囉

突爆隻角會多招技,但實際d cp 都唔夠裝哂d 技上去

唔係囉

突爆隻角會多招技,但實際d cp 都唔夠裝哂d 技上去

咁配技都係樂趣來嘅

但越玩越覺得就算六星武都唔夠喺打Ex stage 保命
唔知遲啲有冇得換衫呢
可能用錯左廢老做召喚獸,40lv都已經好吃力

招全體技好屈
見到協力人地用Seymour 打到啪啪聲,好想課金追
見到協力人地用Seymour 打到啪啪聲,好想課金追

個協力好垃圾 唔識既好難會夾黎玩

痴撚線,神抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞