[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

1 幾時出奸角啊屌

1 幾時出奸角啊屌

其實FF8係唔係冇人理,嚴格來講淨係出左Laguna 一個

1 幾時出奸角啊屌

FF8係最浪漫既FF

細個覺得Squall 型棍子
大個左會覺得Laguna個故仲感動

結尾個回憶加埋Eyes on me 次次都睇到眼濕濕

1 幾時出奸角啊屌

FF8係最浪漫既FF

其實Laguna同Squall有咩關係?
以前打FF8打到B碟就冇打!(好似有四隻碟)

1 幾時出奸角啊屌

FF8係最浪漫既FF

兩父子
不過劇情入面兩個人到最尾都冇相認
或者Laguna根本就唔知Raine有同佢生仔

FF8係最浪漫既FF

兩父子

下原來係兩父子 ,因為每次玩到squall 暈左就會變laguna,以為係夢竟!

FF8係最浪漫既FF

兩父子

下原來係兩父子 ,因為每次玩到squall 暈左就會變laguna,以為係夢竟!

因為你冇玩哂
夢境入面見到嘅係成班主角未出世以前Laguna嘅經歷來
玩到Disc 3主角就會遇到佢
今日先開返黎玩,完全睇得出因為鍚菲高人氣所以偏心好多
好友ID:255465568
今日先開返黎玩,完全睇得出因為鍚菲高人氣所以偏心好多
好友ID:255465568

已add
我叫オニオン

ID: 941905779

1 幾時出奸角啊屌

FF8係最浪漫既FF

Yes

FFVIII都仲係最鐘意
情意結, 佢同VII係細個開始接觸同認真爆嘅game

之後玩返上I 玩到落XV
點解唔出FF8手機版呢

寧願快D remake FF8都唔想隻煩膠FF7 remake 拖N年

FF9 都出左,唔知點解唔整埋FF8
點解唔出FF8手機版呢

寧願快D remake FF8都唔想隻煩膠FF7 remake 拖N年

可能我個人無咩親情觀念, 我唔鐘意FF8 個故仔

反而FF7 就好有共鳴, 尤其係主角係copy 出黎, 打到CCff7 真係喊出口黎, Zack
點解唔出FF8手機版呢

可能我個人無咩親情觀念, 我唔鐘意FF8 個故仔

反而FF7 就好有共鳴, 尤其係主角係copy 出黎, 打到CCff7 真係喊出口黎, Zack

我指煩膠係想指Square嘅策略
又要講,當15仲係掛住V13個名嘅時候,次次都係陰D陰D咁吊你癮,開發期仲長過部主機壽命

真心覺得FF7最後會出落PS5

FF8差在系統上低能,當年PS機能又有限,但永遠有咩都係要排喺FF7之後
輕輕鬆鬆又搞掂

呢隻野都幾煩,最小brv比較高,回得慢,回完又可以即刻打你二千幾HP

不過儲氣位破綻大,善用貓女延遲同做好debuff就好安全
竟然出二世祖
幾時先搞搞現有角嘅5星防具
竟然出二世祖
幾時先搞搞現有角嘅5星防具

可能要reboot先可以突爆
咁多人都好似冇乜技能有用或特別D
咁多人都好似冇乜技能有用或特別D

冇五星武基本上可以做倉管+升級用道具

四星同五星個相性差太多
FF8個故都慘架喎,暗示最後大佬就係未來既女主角
FF8個故都慘架喎,暗示最後大佬就係未來既女主角

魔女不老不死,但騎士始終都係凡人
輕輕鬆鬆又搞掂

呢隻野都幾煩,最小brv比較高,回得慢,回完又可以即刻打你二千幾HP

不過儲氣位破綻大,善用貓女延遲同做好debuff就好安全

噴火 同 地圖炮點搞
一中差唔多玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞