[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
巴哈好多人中
我都十抽中
Rinoa 31/8先出
終於比我抽到教官EX啦
花左超過 110抽+120卷

但用落真係好爽, 佢而家係全各色排名第二

我應該過左31/8先再抽
巴哈果度我搞唔掂個短訊認證
冇去果度討論......
教官宜家接近最強單體打手
同雷光同場不得了
我都冇AC,都係去kekeke chatroom度傾
巴哈 同果度上個星期都少左人討論
因為刷幻獸實在太辛苦

卡夫卡EX個大近鏡搞到我好想要
同埋我正式宣布在座所有LV100關卡都係垃圾
唔係洋蔥咁撚勁真係唔會刷幻獸,我都係刷左廿個人嘅劵同石
Master唔夠十個

我覺得頂新帽好唔靚,Debuff我又有香草
抽完5000唔中,放生等月尾
好彩冇抽小丑, 今日出哥爾貝札勁撚到
3連10抽中晒畢業, 當今最暴力輸出無疑
小醜抽左30卷冇中
哥哥唔抽住
最近新增左教官, 再搭好友kuja/哥哥
過關變得容易好多
橫掂強角會不斷出現, 有需要再抽

因為要儲到八月尾
推round流真係好屈機 雷霆白貓教官輕鬆清晒所有之前打唔贏既任
由Po頭開始呻抽唔到洋蔥,前日終於俾我抽埋洋蔥EX
實在太開心了

可以安心留石留到月尾
MK仔克勞德大翻身
下期到8代MK仔 squall
次次buff完d角都會勁左好撚多
好似白貓洋蔥咁
冇講過squall 會改造喎, 好似係(雖然我都想), 同vaan tidus 果啲咁
而家純攻擊系終於抬頭啦, 同支援系平起平坐
古渣 哥比薩 cloud
教官同小醜 多功能, 所以輸出冇咁勁
係咪得我地三個玩

唔出奇,宜家係越老手越易玩
其實我唔算老手, 今年一月先玩
中港台淨得巴哈同kekeke有人討論
點解會咁
係咪得我地三個玩
點解會咁

因為SE太多呃錢game
DFF個title其實冇想像中咁多人識
NT又爆唔起

唔使執笠都算係咁
佢有太多FF title既手機game
有啲靜靜雞執左都冇人知.....

btw
隻新角好撚勁
好好彩比我抽中ex, 15000鑽55卷
係咪得我地三個玩
點解會咁

因為SE太多呃錢game
DFF個title其實冇想像中咁多人識
NT又爆唔起

唔使執笠都算係咁
佢有太多FF title既手機game
有啲靜靜雞執左都冇人知.....

btw
隻新角好撚勁
好好彩比我抽中ex, 15000鑽55卷

4萬石都冇Ex,等過兩日派彩再搏過
Rinoa都唔算好勁,起碼鬥快一定唔到佢
不過真係有愛先抽咁多
屌那星

Jecht就5000石中Ex
Rinoa一二抽爆哂都冇Ex
之前RINOA 同錫菲都抽中晒 我諗已經氣數已中
老豆都係放棄算

但係LULU始終要追件35CP返黎, 太OP
真係咁勁???

今日活動所有關卡一take pass, 冇留意新角

好想要雷娜ex...起強buff角, rinoa最佳拍檔
Lulu可以換...又唔使特登追嘅
半夜倒埋剩低嗰五千終於中到Rinoa EX
加埋,Wakka,老豆,好友雷爾航空

輕鬆30萬分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞