[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有關係草原xxxx, 我想問第3項要點先clear到

抽極都出把杖 突爆完都仲出

抽極都出把杖 突爆完都仲出

佢個up 真係好明顯 抽極都果幾把
我黑人槍都有幾把
有無好用角色技心得分享?

用緊cloud 好似個個都讚
仲有ff4黑騎 ff12vaan

http://appmedia.jp/dffoo/439100

日本仔排強度&解釋

thanks bro
呢排無喵game玩
玩多排先

用落其實覺得好似隻隻角色都差唔多咁
打到第5章都仲可以auto過
用自己鍾意既角色咪算

其實係咪應該留返啲石抽五星防?
諗緊試唔試呢隻game
琴日見iOS 勁多1星評價
諗緊試唔試呢隻game
琴日見iOS 勁多1星評價

見到好多畀一星嘅人都話佢地download唔到嗰53個patch
我都試咗一段時間先download
遲d出三人協力
**開服時間:2/1 時間未定(不會是凌晨)。
**抽裝備 不抽角色 初期角色共25位 其他後續活動開放。
**2/6 「獅子知心」活動,FF8史克爾參戰 。
**抽裝備最高5星,機率5%,重複可限度突破 第4突可升6星。
**5000gem,可10+1抽,第11抽保底4星+5星機率提升至20%。
**教學第一章結束可獲15,000gem+直播加碼2,500gem共17,500gem。
**教學第一章結束可獲得5星武器券1張。
**3人共鬥開發中。
**遊戲是「無體力制」。
**抽裝備最高5星,機率5%,重複可限度突破 第4突可升6星。
**5000gem,可10+1抽,第11抽保底4星+5星機率提升至20%。
**教學第一章結束可獲15,000gem+直播加碼2,500gem共17,500gem。
**3人共鬥開發中。

5星券有咩? 我唔見有既
**3人共鬥開發中。

5星券有咩? 我唔見有既

應該指一開波冇耐必中5星武器果下
果張真係券黎
**3人共鬥開發中。

直播加碼2,500gem唔覺有既
棄算 玩火炎紋章戰棋仲好
棄算 玩火炎紋章戰棋仲好

火炎同呢隻一齊玩, 火炎有限體, 呢隻無限&單機味濃
遲d出三人協力

連機都好似都冇戰術可言
不過隻game我覺得幾好玩
打高LV EXP好撚吃力喎大佬
想問打到隻怪break係有咩用

隻GAME個運作係咁
假設你同隻怪都有1000血,大家500攻
你起手打隻怪400,咁你就會變900攻,隻怪變100攻
如果隻怪唔郁,你用hp攻擊打落隻怪度,咁你就會變做0攻,但可以扣隻怪900血
而打break敵人/比敵人打break既話會拎到個mon最頂果個攻擊bonus,平分比全隊

隻GAME個運作係咁
如果隻怪唔郁,你用hp攻擊打落隻怪度,咁你就會變做0攻,但可以扣隻怪900血
而打break敵人/比敵人打break既話會拎到個mon最頂果個攻擊bonus,平分比全隊

清楚哂 thx

隻GAME個運作係咁

補充,當你用完hp攻擊,攻擊力變左0
如果下家係另一隻怪郁而又咁岩係打你既話,你就會比人打break
5章打哂依家打HARD HARD都好難玩下 如果要拎齊星星既話
想問第3章第一度門點開
想問第3章第一度門點開

好似係Tifa lv7先開
刷咁耐都冇五星首抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞