[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
ALL IN 4次10連
但0 5星
幸好都算夠打

我上次都3次10連都得個吉 唔知係黑仔定佢機率低左

我上次都廿連吉左
即刻停左幾日冇玩

10連左1野
中XIII 黑鬼Sazh槍同VII Yuffie紙鳶
完全無愛
其實打飛點用取好?
打飛又cancel唔到boss技

用來偷round同brv break

打飛唔計turn,如果順序之後兩個都係隊友,隊友加入追擊但唔會消耗turn,即係賺左攻擊次數

撞牆會加傷,有時差少少殺到怪就有用

打飛果round係extra
ALL IN 4次10連
但0 5星
幸好都算夠打

我上次都3次10連都得個吉 唔知係黑仔定佢機率低左

60000石一把5星, 嬲到之前棄左

咁我都算好彩,主力角都有5星
又呃課金抽
Btw單抽是常識

中左Vaan把野已經贏左
出下體力關咪幾好
2樣都平衡下,想繼續玩都叫有個目標入GAME打下料,反正都唔係難打(而家開左個幾關都

中左Vaan把野已經贏左

我貓女已經突爆
仲有cloud, squall…
中唔到金武啲攻差好遠
有幾隻都想玩但得銀武甲
10抽最好連飛一齊抽,咁就有金色野
點解任務有6同extra但係我搵唔到既

我都唔見

我都唔見

岩岩上網睇左要27號再追加
可以刷住5先
想問岩岩開始玩 仲有無得拎squll
無既好想棄
召喚獸關打邊關性價比最高
唔計材料第4關boss 有800經20sp, 好似最抵
第3關得400xp15體
第五關1000xp25體
我用落squall勁過cloud好多囉
雖然成team平均38lv

攻擊力係
但Squall冇乜附加狀態
Cloud有輸出之餘又有麻痺同打飛,戰術上有用D

打飛得一回
Cloud既攻擊同BRV上限都唔係好夠用
可能我lv底

係暫時打飛係好變態,尤其爆召喚獸先用簡直係神速攻

不過cloud 新劍真係幾期待,但無AC把合體劍同超究武神霸斬個心真係唔舒服
無既好想棄

我用落squall勁過cloud好多囉
雖然成team平均38lv

攻擊力係
但Squall冇乜附加狀態
Cloud有輸出之餘又有麻痺同打飛,戰術上有用D

打飛得一回
Cloud既攻擊同BRV上限都唔係好夠用
可能我lv底

係暫時打飛係好變態,尤其爆召喚獸先用簡直係神速攻

不過cloud 新劍真係幾期待,但無AC把合體劍同超究武神霸斬個心真係唔舒服

新嗰把好似冇舊嗰把咁好用
都冇能力上到六星,抽到都冇分別

武器有排屈你水啦
Squall 宜家把五星對上仲有Punisher同Lion Heart 未出
Vivi 把五星對上仲有八角棒,魔導師之杖,etc.

好多名劍諸如Excalibur,正宗都未有,根本係深坑來
無既好想棄

剛剛完左,早一日玩你拎唔哂獎勵都至少拎到個人,你都幾唔好彩

用技打出Critical消除buff,係用來打合成獸同鋼巨人都ok
有無人想收ac?無咩心機玩,有6把5 星武
光戰 vaan squall vivi 雞旦 同香草活動ff13個男角個把
光戰 vaan squall vivi 雞旦 同香草活動ff13個男角個把

無既好想棄

剛剛完左,早一日玩你拎唔哂獎勵都至少拎到個人,你都幾唔好彩

好灰 差果一日

https://t.me/callmetooth
Pm傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞