[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
到佢出ex時又要抽多一獲
都係算了...
又畀我抽中晒喎 依排太多角色直接抽齊三件 突破石非常唔夠用
咁長遠 lulu都好勁喎 成隊人火力超高
同老豆好夾

估唔到FFX出得最廢會係Auron
我覺得TIDUS仲廢喎 呀龍起碼叫提升近戰隊火力, TIDUS果D outdate技能組乜都做得唔好喎 廢柴主角
跟據ALTEMA評分 呀龍都成功高TIDUS一分
又一take pass 30萬成就
Cloud,教官,Riona輕鬆過
Lm先,仲以為冇人玩呢隻game
我cloud 換成蘇菲

8代3隻女角
終於多一個新成員 成個post最後得返三個人傾緊

1 take pass 30萬 rinoa 老豆 白貓

白貓神級輔手 完全冇人欣賞
而家隻隻都係放招順手補哂全隊,冇計
終於得閒打埋30萬分,差斷章未打到24萬,你地用咩過
cid斷章 ? rinoa 女海賊 白貓 好友都係rinoa 入場清海賊清buff再開召喚換雙rinoa好快轟死一隻 再用白貓慢慢推埋第二隻冇難道
我冇消buff 打, 因為唔夠資源升女海賊果啲人

其實幾難打
要集中打冇上盾果隻機械狗
另一隻盡量唔扣佢血, 又要keep 住break 佢, 綁手綁腳
要等佢地同時消盾(有盾機械狗出完ALL攻擊)先開召喚狂轟
60動以下應該夠分

貓王 rionoa 教官, 好友教官
比較難打, 因為回唔切血

FF8 3大女角, 好友教官
反而易打 但較低分
rinoa 真係好神
要防守果陣可以射狗
回血快又可分氣, 變左半隻坦角

到關鍵時刻變身狂轟
唔係冇人欣賞
係抽唔到

我手上升盡左既支援系只得貓王同蘇菲, 用足半年
等我試吓先
Cid我好似係香草Riona教官

宜家我個EX陣容完全冇慾望抽新野
woff本身都想抽個ex 但另外果兩隻實在太廢唔想抽
推一推

新章有LV120 關卡要打3 隻黑騎士, 幾難打

早幾日抽到 zidane ex , 但我有其他更強角色, 暫時用唔著

最後儲住幾萬鑽, 又忍唔到手抽莎拉同札克斯, 唔中ex, keep 住儲幾萬鑽儲備
最近悶到冇動力推圖
又俾Shiva屈機

原來Freya咁撚勁,呢幾日練左佢先
2技威力超越很多人既ex技, 痴撚線, 我都係靠好友過到三隻黑騎士

抽仲佢專武, 但非必要都唔升住, 將來又抽ex

shiva 應該易打過 ifrit 少少
超懶,拎哂D時間玩Langrisser,OO每日五場
琴晚終於搞掂120 Shiva
放棄比比同光賽換老豆同蘇菲,好友同Cloud又輕鬆過

見人用Freya打,2X Turn就搞掂,真心痴線
需時一年既覺醒上限解放
65覺開放第三技, 就只係純粹上buff就算???冇任何特色同原作要素???SE ON99

比我好彩抽到總統EX, 但洗左我勁多鑽 之後再補完光戰EX, 最強之坦
應該未完 我見佢特登整個狀態欄係角色底下,可能係跟返dff咁係ex狀態下可以出必殺技
但佢又未出個必殺技咁解 可能要下年見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞