[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
招換獣升邊隻好?
資源有限

肯花時間升角色同清埋HARD的話
你會不知不覺升到冇得升(風同CHOCO 10LV,其他4隻5LV)
招換獣升邊隻好?
資源有限

你會不知不覺升到冇得升(風同CHOCO 10LV,其他4隻5LV)

Thx

同埋依個點拿?已經開左gps

好似要你附近有街機DFF先拎到
打到D怪飛起有咩用,同埋係咪隨機飛?
打到D怪飛起有咩用,同埋係咪隨機飛?

好似夾硬集火就會易d打飛
一係技能飛

打飛左,傷害多左(brave同hp都係)
好似一定係critical
但注意,brave 佢會扣多左唔代表你會吸多左(你打1000吸1000,但佢扣既brave係多過1000,所以成日有你追擊完隻野,會見到隻野0brave 唔break 情況岀現)
Hp 攻擊都會扣多d而已仲會扣死隻野

有錯請指正
招換獣升邊隻好?
資源有限

Thx

同埋依個點拿?已經開左gps

好似要你附近有街機DFF先拎到

要指去任何一間機鋪先拎到
yuna hope 雲哩拿pick up
yuna hope 雲哩拿pick up

三把都抽唔到
抽左Vaan返黎
40抽中咗兩個女角 雖然出得少不過都滿意了
淨係中到香草把五星
Cecil 把五星反而中兩次

Yuna 淨係打01有用
用貓耳好過用佢

鋼巨人好煩膠,香草要開埋二技先好打04以上

都係防具

是咪用yuna hope 會有加成?
一d都無升佢地

都係防具

是咪用yuna hope 會有加成?
一d都無升佢地

其實所謂加乘係跟裝備而唔係跟人
抽唔到專武防其實同普通角冇分別

有無巴打想接手?打到normal 3島,60抽到
11抽 全部垃圾
愈抽愈伏

巴打是不是要玩了,如果是可以給我嗎?刷了很久都刷不太7劍好想要
升個埋D人就搞埋第5關
前4關都COMPLETE左
唔太難
打完,STRONG HOLD等鍚菲
打完,STRONG HOLD等鍚菲

應該唔會咁快既
我覺得點都係出哂光之戰士先到敵對角色

巴打是不是要玩了,如果是可以給我嗎?刷了很久都刷不太7劍好想要

你有無tg?留tg id比我,反屋企比code你
抽唔到有無機會唔石過第5關?

你有無tg?留tg id比我,反屋企比code你

我沒有tg我留電郵比你
mandyteo1234567@yahoo.com.hk
謝謝你巴打

好難打

好難打

好似打唔入咁

好難打

好似打唔入咁

後半招亂斬一唔好彩就break

好難打

好似打唔入咁

後半招亂斬一唔好彩就break

一次過BREAK哂我3隻屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞