[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
抽唔到有無機會唔石過第5關?

好難打

好似打唔入咁

後半招亂斬一唔好彩就break

一次過BREAK哂我3隻屌佢

好惡 打4都差d死
打第5關應該要復活2次

好難打

好似打唔入咁

好惡 打4都差d死
打第5關應該要復活2次

無死但係complete完全係睇運

好難打

好似打唔入咁

好惡 打4都差d死
打第5關應該要復活2次

無死但係complete完全係睇運

差110ROUND呢個同分
應該易D,前面唔洗就住就住黎搞

咁樣雖然比佢break硬,但輕鬆打

咁樣雖然比佢break硬,但輕鬆打

我都係呢個組合,好小心咁打,冇俾佢BREAK到
但過左110ROUND
有無巴可以教下我點整引繼?想送個ac比巴打玩
大家有石會唔會等到5000即刻抽裝?
大家寧願抽重複武上6星
定寧願抽d冇既5星裝?
有無巴可以教下我點整引繼?想送個ac比巴打玩

設定data共有
之後要se ac,冇就申請一個

利申:整左共有但未試過第2部機引繼過
大家寧願抽重複武上6星
定寧願抽d冇既5星裝?

我偏向抽d冇既5星
大家寧願抽重複武上6星
定寧願抽d冇既5星裝?

其實遲早要抽重覆…為了cp
大家寧願抽重複武上6星
定寧願抽d冇既5星裝?

我偏向抽d冇既5星

暫時都係寧願中唔同多過重覆
專武只係一時,下次可能唔抽已經有齊特效
係幾難complete 要升lv先
係幾難complete 要升lv先

差分
好嘔心隻野真係
勁麻煩,想放棄complete 05

刷左幾次終於complete
我自己既攻略重點係香草同貓女
第三隻我自己揀左yuna
用黎屌打第三關 而且有關卡加成
當然有其他可以用 例如hope同比比
唔建議混傷角例如tina同Vaan
第三關有Yuna輕鬆打
最後一關 老實講真係幾睇運氣
重點係前面點樣磨血得黎又唔比人break
首先要計住三個角色三下brave扣到幾多
記住boss brave atk 大約扣千二
攻擊時機係佢hp atk 完之後
留番佢攻擊對象黎break佢 其他用hp
一招技都唔用
除左香草招扣防可以用下 但係扣好少
一定要計住
前面磨到佢開始上buff就係重頭戲
佢有兩種buff 一招haste 一招バーサク
用貓耳一技控到佢上完buff之後會即刻到香草
留意香草招一技(如果你有裝cp技)可以調整自己位置 雖然幾random
一上buff就用香草debuff 千萬唔好留到佢上バーサク先de 留意番洗完バーサク會即刻再用
因為會洗左招haste先 然後佢就出亂斬就gg
開始上buff之後就盡偷 偷到得番一次debuff既話
貓耳要儲到滿brave 然後留意下個順位同boss既brave
最好貓耳夾係第三位 同埋boss可以break既前題下
用召喚獸(一定最5turn果幾隻)
然後就打到盡 debuff一下 brave一下>拖turn+break>hp>hp>貓耳2技>hp>hp>hp
打唔恐既話就再升下lv
唯一最難打既地邊係佢有時會一上バーサク就即出亂斬
唔知點計 所以break就請重開game吧啦

刷左幾次終於complete
我自己既攻略重點係香草同貓女
第三隻我自己揀左yuna
用黎屌打第三關 而且有關卡加成
當然有其他可以用 例如hope同比比
唔建議混傷角例如tina同Vaan
第三關有Yuna輕鬆打
最後一關 老實講真係幾睇運氣
重點係前面點樣磨血得黎又唔比人break
首先要計住三個角色三下brave扣到幾多
記住boss brave atk 大約扣千二
攻擊時機係佢hp atk 完之後
留番佢攻擊對象黎break佢 其他用hp
一招技都唔用
除左香草招扣防可以用下 但係扣好少
一定要計住
前面磨到佢開始上buff就係重頭戲
佢有兩種buff 一招haste 一招バーサク
用貓耳一技控到佢上完buff之後會即刻到香草
留意香草招一技(如果你有裝cp技)可以調整自己位置 雖然幾random
一上buff就用香草debuff 千萬唔好留到佢上バーサク先de 留意番洗完バーサク會即刻再用
因為會洗左招haste先 然後佢就出亂斬就gg
開始上buff之後就盡偷 偷到得番一次debuff既話
貓耳要儲到滿brave 然後留意下個順位同boss既brave
最好貓耳夾係第三位 同埋boss可以break既前題下
用召喚獸(一定最5turn果幾隻)
然後就打到盡 debuff一下 brave一下>拖turn+break>hp>hp>貓耳2技>hp>hp>hp
打唔死既話就再升下lv
唯一最難打既地邊係佢有時會一上バーサク就即出亂斬
唔知點計 所以break就請重開game吧啦
其實05難點唔係boss而係隻Malbolo焗你用Yuna,冇萬能藥差不多肯定110turn以上

但Yuna 冇五星杖,輸出真係好普通

最尾8422低空過
真係留技留到佢開始上buff先戲肉

有無巴打想接手?打到normal 3島,60抽到

巴打是不是要玩了,如果是可以給我嗎?刷了很久都刷不太7劍好想要

你有無tg?留tg id比我,反屋企比code你

我沒有tg我留電郵比你
mandyteo1234567@yahoo.com.hk
謝謝你巴打

巴打請問你是不是未比我
已經唔係好想玩
刷lv已經想死
玩左一日刷到第5章,真係唔知隻game有咩好玩,已果斷棄game
出計體力關 唔計體力太難呃錢?

唔想你班友一岀又封頂(仲要唔洗用石

唔想你班友一岀又封頂(仲要唔洗用石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞