[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
更正,冇加成既話,分分鐘連過關都係問題
一下推幾千BRAVE出黎,BREAK唔切

唔係要break佢,似乎要靠新角Freeze,高brv 就靠Yuffie copy Brv 來爆

諗唔到Laguna有咩用,但我又有佢把特效

唔係要break佢,似乎要靠新角Freeze,高brv 就靠Yuffie copy Brv 來爆

冇用加成武,靠Cloud,貓女同Vaan分兩次打complete左
都係要速攻靠召喚獸,貓女加brv畀其餘兩個打

我三隻人都係得3X覺,武器得LV15

冇用加成武,靠Cloud,貓女同Vaan分兩次打complete左
都係要速攻靠召喚獸,貓女加brv畀其餘兩個打

我三隻人都係得3X覺,武器得LV15

呢隻飛雞最乞人僧就係出ALL attack 出得好密

都唔係喎,用Squall,Cloud同貓女強行推唔用石都過到,不過死左一個同break左一次

證明實力有提升到
有無人可以教我點用鎖匙
有無人可以教我點用鎖匙

去未開鎖D覺得石㩒下!
有無人可以教我點用鎖匙

去未開鎖D覺得石㩒下!

醒覺石
有無人可以教我點用鎖匙

去未開鎖D覺得石㩒下!

醒覺石

oh thanks
新角d技有咩用 睇唔明
新角d技有咩用 睇唔明

除左Freeze之外冇特別
幻獸仲未開?
幻獸仲未開?

3 點,香港兩點

btw 儲左十張劵原來唔可以十抽
好彩都中到專防
幻獸仲未開?

3 點,香港兩點

好彩都中到專防

升爆隻召喚獸未?
幻獸仲未開?

3 點,香港兩點

好彩都中到專防

升爆隻召喚獸未?

前兩日已經17,宜家有體就刷肥
差冇人死就complete到extra,睇來要上到19lv先有機會做到
差冇人死就complete到extra,睇來要上到19lv先有機會做到

差D

差D

試用貓女,Cloud 同 Squall,最好有Cloud 把新劍

boss後段真係好屈,brv regen 都算,debuff 唔到佢個HP Regen 肯定輸硬

仲要計住前三輪唔好俾人HP Attack打甩個加護,都要D運氣

差D

試用貓女,Cloud 同 Squall,最好有Cloud 把新劍

boss後段真係好屈,brv regen 都算,debuff 唔到佢個HP Regen 肯定輸硬

仲要計住前三輪唔好俾人HP Attack打甩個加護,都要D運氣

我都係用呢三隻加LV19召喚,但Cloud用舊劍

咩加護完全無理,最後一輪就前段留力,俾佢扣下HP都OK
扣佢血到佢開始上Buff就睇時機開召喚獸
又黎貓女加BRV,Cloud同Squall爆到佢殘血
第六章

Friend Support

3月Event

多人共鬪

唔知到佢出Sephiroth時我棄左Game未呢
第六章

Friend Support

3月Event

多人共鬪

出Eiko 都唔出Garnet
召喚師一族喺呢隻game真係好廢
唔知到佢出Sephiroth時我棄左Game未呢

佢出d角真係好無愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞