[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
點解你地儲到咁多石

請問第三樣係要點做?
第一章係差佢

請問第三樣係要點做?
第一章係差佢

隊伍要用依隻人過關
想問點樣一次過download 哂d資料
每撳一樣野右下就慢慢download 好煩

老實講...會唔會係魔法=打brave 物理=打hp

Cloud哩d親生仔就唔好提啦

親生係一個原因,但暫時物理系角色 > all

史汀拿招技同cloud 差唔多,但凶斬一場可以用五次,完全係親生仔待遇

Tifa 同 Zidane 呢d玩速度低攻但冇HP 技嘅角色真係等食屎,可能要靠突武先有得威下

其實以手遊大廠SE嚟講隻game算好玩
要用下腦就d break
仲要集FF各集主角真係無得輸
當然遊戲性可以再豐富d 等佢d event 同共鬥開放再睇

Leisun 玩晒FF i-xv
Leisu n 無玩過火紋

講起手機game... ffrk都玩得過
不過近排d平衡麻麻地

請問第三樣係要點做?
第一章係差佢

要用到一次光之戰士招技
留名
cloud同隻黑劍就實係ss, 對面三隻怪隻黑劍一下開技吸爆全隊brv

sephiroth
點解你地儲到咁多石

第一章完送10000
琴日緊急維護又送左1000
每日login 一日500,送十日
Daily mission 做哂又唔知有400 定 500一日
一個主線mission complete 就有 100石

要儲唔難,難在你忍唔忍手
點解你地儲到咁多石

第一章完送10000
Daily mission 做哂又唔知有400 定 500一日

有daily mission???

究竟呢個點攞?

次次都話唔得

究竟呢個點攞?

次次都話唔得

應該要日本國內先拎到

究竟呢個點攞?

次次都話唔得

應該要日本國內先拎到

fake GPS 就搞掂,將location set 到任何國內game centre 就拎到

sephiroth

Eiko
Shantotto
點解你地儲到咁多石

第一章完送10000

有daily mission???

所謂daily mission就係一日完成五次mission
🙂
我覺得隻game出協力未必吸引
好似無乜共鬥必要,思考時間都拖低哂玩嘅快感
希望多啲突破先好出

你地覺得邊隻召喚獸好用
我覺得シルフ好正 又可以加BRV+HP 又好快可以開技
好方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞