[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問下5-15入場即彈個bug係咪未有解決方法

我用7plus ok wor

我7plus都唔得,彈左
我貨唔到金,有無巴打知點解?

an撚
我iphone7無事,ipad就會彈
真係唔知點解

搵左好耐都唔知關咩事 救命

細save玩咗一日就complete到獅子5
但隊伍完全無參考價值,大save都仲未complete

應該係game嘅bug,同device無關
因為我本身兩個ac,一個無問題,一個5-15會閃退
但我啱啱互相引繼咗,即係交換咗兩個ac
而有閃退個ac依然有閃退
唯有等官方update
入GAME 白左芒唔郁
5-15打得返了

應該係game嘅bug,同device無關
因為我本身兩個ac,一個無問題,一個5-15會閃退
但我啱啱互相引繼咗,即係交換咗兩個ac
而有閃退個ac依然有閃退
唯有等官方update

更新左

打到了
5-15打得返了

5-15打得返了

終於可以爆哂所有easy
5-15打得返了

之前5-15彈game既原因係因為放左scroll落隊
最緊要有得拎返5章hard啲素材
隻仆街植物boss仲難complete過最後一關

malboro 係FF系列最出名煩膠的生物

雖然唔係特登放閃
但係呢隊已經好完美
係怕物抗怪 所以練緊比比同Vaan
push

雖然唔係特登放閃
但係呢隊已經好完美

巴打FFXIV隻貓耳角點好用法

雖然唔係特登放閃
但係呢隊已經好完美

雖然唔係特登放閃
但係呢隊已經好完美

一技係拖隻怪1 turn
二技係回隊友大約自己brave既60%
拖一turn用黎搶攻果陣好好用 計住自己會拖一turn break又會拖一turn
同squall 配我覺得算係非常好 例如用完1技之後再break可以拖到squall打兩次 就可以夾硬hp攻擊再用squall 1技回番brave
squall兩招都要初期brave以下先發揮到所以佢兩個都算係最佳拍擋
至於二技都係攻擊為主
自己hold住滿brave 假設貓耳排左係boss前面一格 (e.g. 隊友1 隊友2 貓耳 boss 咁排)
咁就可以兩個隊友偷兩下hp攻擊 再回番上一千幾既安全水平
不過貓耳衰在要有專武一技先有1 turn既減防
其實其他debuff角都好好用 不過呢隻打boss會好用d
我貨唔到金,有無巴打知點解?

an撚

隻game好麻煩 要係google play download先可以課 所以要用日本google play account

雖然唔係特登放閃
但係呢隊已經好完美

拖一turn用黎搶攻果陣好好用 計住自己會拖一turn break又會拖一turn
同squall 配我覺得算係非常好 例如用完1技之後再break可以拖到squall打兩次 就可以夾硬hp攻擊再用squall 1技回番brave
squall兩招都要初期brave以下先發揮到所以佢兩個都算係最佳拍擋
至於二技都係攻擊為主
自己hold住滿brave 假設貓耳排左係boss前面一格 (e.g. 隊友1 隊友2 貓耳 boss 咁排)

收到晒 非常清楚
咁啱抽到專武
煉下先

malboro 係FF系列最出名煩膠的生物

agree
口臭怪係最難搞

雖然唔係特登放閃
但係呢隊已經好完美

至於二技都係攻擊為主

我係Support 唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞