[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
卡係第二章,唔知點!

上面果張係你要有ffxiv 個拳角
下面果張係 ffxiv 個輔助貓耳角要Lv5
希望快啲出多啲活動,而家好似無咩野玩咁

係唔係獎勵唔夠吸引
如果刷擊破數可以拎埋剩返嗰兩條褲頭帶,我相信好多人會樂意刷

佢升級唔似其他game要瘋狂刷同一關,又唔限氣,結果打完5關獅子個活動就完左

我覺得輕鬆玩一流

自己控制時間,唔駛限時限刻清體,不知幾好

無體力 令佢活動有d難出
有無需要狂抽五星武?

抽有愛既咪得,如果講實力最好都係盡抽CLOUD先

cloud暫時應該係全game最勁
希望快啲出多啲活動,而家好似無咩野玩咁

係唔係獎勵唔夠吸引
如果刷擊破數可以拎埋剩返嗰兩條褲頭帶,我相信好多人會樂意刷

佢升級唔似其他game要瘋狂刷同一關,又唔限氣,結果打完5關獅子個活動就完左

我覺得輕鬆玩一流

自己控制時間,唔駛限時限刻清體,不知幾好

隻game係我玩過最好玩嘅回合制game,希望隻game可以發展落去
有無需要狂抽五星武?

抽有愛既咪得,如果講實力最好都係盡抽CLOUD先

cloud暫時應該係全game最勁

凶斬本身好勁,他把武招相性技加埋更加勁
暫時好難超越到

巴打們,50抽暫時咁樣,中到cloud專武已射,想問係咪直打主線就得?同我想問2星嗰類3角型野係咪武器經驗?

巴打們,50抽暫時咁樣,中到cloud專武已射,想問係咪直打主線就得?同我想問2星嗰類3角型野係咪武器經驗?

係 直接打主線 成就解到就盡解
3角形=肥
[quote]卡係第二章,唔知點!
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/07/175811_35d85786912014c

上面果張係你要有ffxiv 個拳角
下面果張係 ffxiv 個輔助貓耳角要Lv5

3角形=肥

5*Squall專武比你中到
我抽盡都係 4*劍咋diu

3角形=肥

玩依3把好啲 不過升人有2個要青水晶
隻game有冇話刷邊把武器起手好d?
頭先用開game10000石抽中tifa件武器
駛唔駛再抽過?

3角形=肥

好勁架咩 ?我唔係好知隻game個方向,d人名係日文都有小小亂 見巴哈d人話抽4把一樣嘅5星黎升6星,係咪必須的?
駛唔駛再抽過?

首抽我覺得頭兩下至少有3把先叫合格
駛唔駛再抽過?

爸打 頭先刷多次刷到3把 係咪可以開game
駛唔駛再抽過?

另外5000石無5星
頭兩次中六把 連起手個把 7把五星 之後一萬石都唔中
想問邊關刷經最快
開左另外一個ac抽運好到癲
一島已經突滿咗squall專武,另加三個角色專武
駛唔駛再抽過?

開啦
仲可以突cloud專武
想問邊關刷經最快

我暫時刷第二章神官施設跡 2 hard
一關1分鐘多d 2xx exp

比多個架仔網站reference參考下:

https://game8.jp/archives/109148
A轉I會唔會無哂石
想問邊關刷經最快

我暫時刷第二章神官施設跡 2 hard
一關1分鐘多d 2xx exp

比多個架仔網站reference參考下:

https://game8.jp/archives/109148

唔該巴打

3角形=肥

好勁架咩 ?我唔係好知隻game個方向,d人名係日文都有小小亂 見巴哈d人話抽4把一樣嘅5星黎升6星,係咪必須的?

未至於必須,有愛可以抽多幾下
想問下5-15入場即彈個bug係咪未有解決方法
想問下5-15入場即彈個bug係咪未有解決方法

我用7plus ok wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞