[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
兩隻野相比yuna有驚人續戰力同+aoe+每round大量補brave buff 我覺得完勝左蘇菲 初初出就好勁 依家冇機會上場
不過最強輔手依然係白貓 雖然事實上其實仲係弓手仲勁
因為tidus 兩父子 同雷霆都啱啱抽到
最後換左王子ex
但都懶得去突滿 , 光戰配蘇菲太強啦, 根本冇需要加新人

搭埋王子啱啱好
跟本依家光戰搭王子可以屌打所有cosmos 剩低個位是但放啦

光戰真係神級sup 一個保全家
王子最強dps 搭埋65覺可以狂用零距離

係佢地面前其他角色食晒屎
tidus改完都幾猛 幾鐘意佢零負荷既一技
係ex技太廢同突破上限得120%太低...明明二技改完之後是但打都4hit 9999,浪費晒d傷害
Tidus嘅死症咁耐以來都係brv上限太低
明明都係主角,同王子比真係好撚唔公平
巴茲表示:主角?叫我?
始終成百幾隻角色都冇可能做到大家都咁勁,平衡係實唔好架啦
慘在有d角色連恩惠都唔想拎出黎用
巴茲都有威過嘅,只係神貓蘇菲更加神棍咁解
佢招EX又係太濕鳩,之後改返好少少
Tidus慘在營運一路冇正視過佢brv不足呢個問題
由一開頭雙brv技同Yuna變倉管情侶,到出專武夾硬將二技變HP
EX唔係太廢,但Brv上限咁低真係痴線
抽唔撚到ff13 2個男主呀
唔熟13, 唔係好識呢個人
見佢咁高分, 用80幾卷抽下, 又比我抽中左
但唔升住, 同 王子 婓因 paine 一樣有ex 都冇需要升住
30000抽中左
但練到65都唔覺得特別勁
不過冇恩惠咁計,佢係算好大力嘅
但打手太多,打分高對老屎忽而言都係動搖唔到光戰同王子
而家儲埋一堆ex 都冇升到
cloud tidus jecht lightning gilgamesh zidane......
而家光戰搭蘇菲, 睇情況加一個8代/6代 都夠做
btw 洛克3技真係冇用, 到喉唔到肺
第4隻ss角喎 我抽唔到所以廢事評論
依家4隻ss入面先得王子同光戰係完全體
今次cosmos 難到.... 已經同兩三個月的cosmos兩個層次
逼到我要突滿王子, 如果王子唔係恩惠角, 真係突滿都必過到
多血到on9
食左100石過左先,因為要打共鬥

過兩日升爆Noel再挑戰過
多血, 同埋防太高, 總統掟個手榴彈降佢防, 都好似冇降到咁

全成就太難, 初頭無王子達成唔到分數同回合數
打半血之後畀佢一招秒兩件滿血 呆左
有noel加王子應該就易打既,咁鬼高輸出
但係補血都係大問題 冇雙子姐點搞好
3k有人用光戰noel王子過
原則上係得,但光戰唔可以損血太多,noel一技撃退同王子撃飛嘅時間要好準
cosmos共鬥戰 單人刷會比較快, 但王子 光戰 蘇菲 打一場都要11分鐘
一日12鈴, 每場11分鐘, 仲要做其他野, 勁辛苦 , 而家等佢爆鈴數算
我仲未過cosmos,抽咗三萬石加卷都唔中noel把ex
灰到嘔
我不斷抽, 唔記得用左幾多, 第41金先出愛麗絲ex...
所有卷同石抽晒noel都唔中+1,想要既野硬係唔會中
cosmos非完美過關 為左共鬥是但打過就算

今次共鬥太多血啦 打到好悶 萬一有人邊玩邊做其他野就仆街有排等
屌就黎1001 依隻game既人氣開新post有冇意義
有,圍爐用
或者頭po寫好少少等人入坑
今次你老母改得幾好
當日全靠你老母先過到蒸氣章魚同白銀魔導士
84分應該低估左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞