[突發出] FINAL FANTASY DISSIDIA OPERA

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
冇新野又冇幻獸,好悶
有新野冇人講?
有新野冇人講?

真心難打,100石算
絕對回避屈到

可以聽返FF9首戰鬥曲真係好感動
有新野冇人講?

真心難打,100石算
絕對回避屈到

都唔係好難
有新野冇人講?

真心難打,100石算
絕對回避屈到

都唔係好難

boss唔難,但嗰兩隻鬼好高攻我覺得

定係全魔法師隊比較好?

我用依隊打,朋友搵cloud ,到大佬先儲一round 攻擊,之後開召喚,用,貓女up 攻,之後每人殺一隻,貓女唔打,負責谷攻,cloud 一定要出空斬,(依到要睇運氣要停佢),唔得用貓女拖1 round,慢慢打,貓女冇技就轉朋友出凶斬!就咁過左

我用依隊打,朋友搵cloud ,到大佬先儲一round 攻擊,之後開召喚,用,貓女up 攻,之後每人殺一隻,貓女唔打,負責谷攻,cloud 一定要出空斬,(依到要睇運氣要停佢),唔得用貓女拖1 round,慢慢打,貓女冇技就轉朋友出凶斬!就咁過左

又係被逼用親生仔

又係被逼用親生仔

技能好用冇計,都冇其人物技能有用
冇人玩?
新手剛過第一章,我想問見到有10次機會打紅晶果個關卡,
果10次係咪每日RESET架?

因為而我啱啱好夠打LV10果關,如果佢每日Reset既話我就唔好浪費打晒lv10 算。

因為而我啱啱好夠打LV10果關,如果佢每日Reset既話我就唔好浪費打晒lv10 算。

曜日關每日可以打十次
冇人玩?

等幻獸

宜家日日都打夠五場收工

曜日關每日可以打十次

新手表示係咪每個角色都要練下先得?

曜日關每日可以打十次

新手表示係咪每個角色都要練下先得?

集中升一隊主力,其他慢慢/抽到五星先升都未遲
睇來好快出共鬥

等睇成街親生仔
緊急維護

開唔開得
定刷把5星雙劍先?

開唔開得
定刷把5星雙劍先?

錯po

開唔開得
定刷把5星雙劍先?

錯po

開唔開得
定刷把5星雙劍先?

錯po

升埋嗰三級就可以刷攻防肥

點解可以咁快

點解可以咁快

快到咁

今次可以直升?冇Extra咁頽?
今次都好易打,可能隻喪屍暴龍獸弱點太多

首先弱冰,唔抽新武,洋蔥同Vaan都係有冰攻

第二弱聖,抽到Eiko武,用Holy應該同貓耳招二技有得比

第三,不死系,Tifa 今次有用

最後,50% 以下血個buff, 食正二世祖同香草條水

當然照舊用貓耳+Squall+親生仔都可以無傷,連召喚獸都唔使換

唔擺有防火屬嘅紅龍做Boss真係益街坊

點解可以咁快

快到咁

今次可以直升?冇Extra咁頽?

大概係咁
用書出兩率跌率
用哂氣就去升角色
升Rank回滿氣又去打過
我地前玩得太hea冇乜點升過角
所以升10級對我嚟講好快搞掂
下一隻就真係難搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞