[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
因為班強國人成日話阿龔唔夠愛阿水
條友好buy阿龔唔愛阿水 應該要去復仇
次次睇親啲人話514好失望我就諗緊到底我哋係咪睇緊同一套劇,我真係由頭到尾都覺得好甜好好笑,唔止龔水,其他部分都係到底係我有問題定咩

開心速遞明明一路都係玩cls風格,我覺得個千古出現得合情合理偏偏佢哋簡直好似判官咁執法,到底係咩引至個個都要坐曬落去直頭覺得自己比人hurt到咁
處璄劇嚟架,叫條睇930 830劇,不要在這裡亂吠
我就係鍾意開心速遞癲癲地,唔知聽日嗰集係癲定正常,咁先過癮
我知嗰條友是誰,在貼吧見過;成日罵編劇架好煩
其實可能吸血鬼比人打完要陪番水水去行完大運之後先送佢番屋企呢只係唔知點解條"千古"行極都無消失

其實這段送花真心係覺得配合番平時cls 式派膠,係真係幾好笑,我又覺得ok 的而且覺得總監大人為咗個花籃咩都做得出,真係好上心好緊張!我見佢送花藍時一臉自信,其實佢係真心覺得自己今次係好有誠意的,只是...
龔生比以前進步,而水水比以前更加好;至少很用熊家方法
留意返,啲字應該係喺[] 同 [/]之間
不過呢啲人,唔駛送emoji 俾佢,直接
我見到好多人都針對住千古個point
其實播出街個陣
阿水一見到千古
阿龔個樣: 今次仆街了
跟住就好快手想搶翻個千古,不成功,就硬吹話先人嘅祝福

同埋我真係唔明
剛剛再loop多次stanley ig
啲簡體字人士成日話編劇針對龔水,咩成日冇佢地

一週播5集
每集20多分鐘
全做哂龔水好未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞