[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
絲打你一咁講,又真係講通曬

其實如果真係每對CP俾劇組寫30分鐘,
唔係要大雜炒既話,
我相信劇組一定會表達得好好多
非常同意 期待世界仔之後出盡力追水水啦
+1

再次強調
阿龔呢個look
好掂啊
希望俾茄子打完個死仔包下次會醒小小
我開始覺得佢已經唔係作死自殺,而係無意識下自炒
可能佢覺得同間屋夠唔夠大嗰次一樣,送唔送花俾阿水都無咩所謂,我個心都俾咗你囉,洗乜理人地話你有無花收⋯
我覺得有時佢衰在太有自信同淡定

上次數返佢一認真mode就出事,大多都係出係狀況外,未到佢控制,但尋常拯救水水佢就做得好好
LM
我覺得總監大人係屬於有智商無情商既人。
好在佢既對象係易氹又會識係對方角度諗既水水,
如果換著其他女仔,佢應該好難追得成;
因為唔係咁多女仔會咁通情達意,識得幫佢兜 係衰左就係衰左。
佢真係唔識追女仔唔識氹女仔
到時一齊左應該會每日上演一秒激嬲女朋友系列
我諗阿龔都要搵碌柚葉沖下涼,次次真係去馬都撻Q,今次仲要掂埋咁多先人嘢
但其實個設定又好合理吹編劇唔漲 龔總監就係公司好做得嘢,然後追女小學雞 尋日幫阿水出氣同今日採花好似兩個人咁
接龍自殺王不是浪得虛名
係囉,去乜鬼大酒店偷花呢,大吉利是

唔偷就唔會被水水發現千古啦

真係好邪,要快d 去拜神祈福消災解困
我想像到個畫面
屌偷花偷到去大酒店
呢種男仔其實有好有壞
唔好既地方係,因為無咩情商,所以好易會激嬲你。
好既地方係,正正因為無咩情商,拍都拖都已經係奇蹟;所以一起左一定唔驚有第三者
你可以好自豪咁同你既朋友講:
頂,呢個世界除左我仲會有邊個要佢。
今集我都收貨啦 好多對白都好甜 我諗都係編劇都有多啲喜劇效果先寫到接龍自殺王咁 身為龔水黨 係唔會輕言話棄cp 如果咁易放棄係你對佢地嘅愛未夠深 坐等314白色情人節

Btw 留名加宣傳 已更到38章
(龔水) <若躲不過燁緣>
https://lih.kg/974675
龔燁有一億個激嬲女朋友(i.e水水)嘅理由
Girlfriend west face個page admin要喊啦
唔夠龔燁玩

我再係度觀察龔燁個髮型
昨晚那過場好飄逸,但榻哂落嚟
今日那花店場口,吹到好高,加埋那造型,好oppa feel

龔:今日好重要,情人節喎,一定要吹翻高個頭襯翻媽呢空
留名先,追post中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞