[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike

官方cut咗段片出嚟
睇嚟龔水注定會一直搞笑鬥氣都尾
呢段片看左幾次都係忍唔住笑左出來,鬥氣冤家龔水的形象真係走唔甩
成功自拍 超開心
Stanley阿蟹都好好人,兩個一直同fans影相留到最後

好提子呀
好開心頭先可以分別同阿蟹Stanley 影到相,真心唔容易
好在有咁多絲一齊壯膽先可以同佢地healthy合照
好多謝你地
今日去現場支持嘅巴絲好supportive好sweet啊,尋寶圖扮工中嘅同事唯有喺度聲援啦

Btw番睇先發覺原來琴晚係龔水第一次拖手仔一齊行入總監大人office,一路走來真係好唔容易好大轉變,不如又重溫下

我有時會覺得總監大人嘅office有種隱喻,講緊係佢封閉咗嘅內心,媽呢空係第一個不問自「闖」嘅特別的人,初時阿龔其實都好抗拒下,但慢慢佢知道咗天使嘅善良無害開始變得有期待,當然間中亦有啲誤會令佢再次將媽呢空拒諸(心)門外,互撚到後來成為感動心動嘅證據,剷除咗最大心魔傑叔之後阿龔更進一步直接拖住天使走入自己(心)房內,呢個位我覺得係全晚最大嘅彩蛋,亦証明到呢條線鋪得有幾用心
(maybe我諗多咗但由得我啦 )
有冇同佢地講你地係絲打?
好羨慕啊,未同過呀蟹healthy
我地自我介紹左我地係mcq個班絲打
絲打解釋得好好啊
尋晚睇都發現龔水係拖住手去office
等睇各位巴絲啲healthy
有冇人知道下次愛回家event係幾時?
非常認同 龔水二人都慢慢轉變緊 當然係逐漸向好嗰隻 琴晚拖手阿龔仲拖晒兩隻手 由右拖左入到房變左拖右 中間唔知有冇遊花園可以拖阿水隻手仔耐啲先入房
淨係crop到得返stanley 蟹蟹個樣,ok嗎
歡迎歡迎
好近鏡,
分析得好好,
我都好想同佢哋healthy
下次宣傳可唔可以唔係辦公日
梗係可以啦 絲唔洗自爆
好奇有幾多位連登絲去咗
懷疑中途俾阿水揈甩隻手
所以再拖過變咗方向
咁佢地咩反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞