[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
坐副總監對面

唔知呢集會唔會連戲,見到個籃喺阿水個位度呢
我覺得供水其實關係比以前很好,後尾她追著賤精打;這裡是他們一種親密接解的關係,我在其他討論區看過,大家都不覺得是玻璃渣;最重點是二人在逃避不傷害彼此關係,他們狀況是口說不愛心裡相愛。
早前張景淳講過供水的感情是慢慢積累,他們會一齊解決困局和陪伴一齊渡難關。他們會雙向發展,如果他們這麼快發展的話,會看不到刻骨銘深的戀愛。相反地蓮輝會俾供水遇到挫折會多,他們苦戀會有好多問題出現,他們能否解除困局?面對沒有明天的日子﹗會如何行前。
供水其實比蓮輝幸福好多。
有時候甜甜地,有時候玻璃渣,是好寫實。
生活就是這樣

好似有講過兩棟大廈喺隔離
睇咗428係同一個廁所(猛龍) 即係阿龔真係一直拖住媽呢空由猛龍拖去接龍中間仲有搭lift添
拖住咁耐!阿龔無hang機咩

路人喺街見到呢兩條友心諗乜料
嗰刻見Jacky咁,仲嬲到打公司生意伙伴一拳,仲邊有時間hang機
其實唔知點解,睇到佢打完Jacky,水水問:咁而家點啊!
佢講左句:咪由佢訓一陣囉!

呢句好有479要趕住見阿爸,同水水講"佢(大小姐)鍾意點咪點囉!"之後走左去既既視感
水水個look真係好正

阿水做主動總監大人先會hang機
想問各位喺邊度睇到一周劇情預告 搵極都搵唔到
認同你的比喻,龔燁的office代表心扉;每次見他們關係越嚟越近
Agger
大post有
微博有出
唔該曬各位sis 日日返工成個腦都係諗緊龔水 過場都照殺
我都好多謝你陪我壯膽先可以成功同stanley合照到
講起都覺,好霸氣

上次我覺係重視阿爸多過份工嘅表現,今次係重視阿水多過考慮得唔得罪龍家嘅表現 ,簡單二句,鋪得好好

呢個重視其實仲真誠同緊要過送乜花囉,行動同心意都比物質重要 ,誰把你當公主誰就是王子
其實你只要入番tvb.com 個網站入節目表頁,就可以睇到每日劇情,而到星期五時就可以睇到下周一至五既劇情了。有時一早有,有時會晏啲

http://programme.tvb.com/jade
路人見到係一對情侶喺情人節玩緊cosplay行過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞