[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
絲打每次都咁快手
大感謝
萬分感謝
第一屆非官方「我最喜愛龔水造型」人氣投票結果公佈(龔燁篇)
今次一共有201個人參與今次投票
第十名 - 麻雀王眼鏡look

黑框眼鏡多咗份斯文,少咗份敗類

第八名(並列) - gym look

努力練成44寸胸肌
第八名(並列) - 籃球look

少男龔值得更高嘅排名
呢個look真係young到好似20幾歲

第七名 - 冇眼鏡look

唔係好慣睇冇眼鏡嘅總監大人

第六名 - 打拳look

喺畀人打到豬頭之前係幾charming嘅

第五名 - 民國look

十二少許願遲啲會再有民國/古裝ff

第四名 - 湊b look

其實係醫生cosplay

以下公佈頭三名
其實第四名同第三名只係相差1票
第三名 - 哈爾濱look(77票)

灰色大褸寶劍頸巾真係冇得輸

第二名 - 便服look(79票)

阿龔啲便服都好好睇

第一名 - 公司look(99票)

講起阿龔衣著當然係會即時諗起色彩鮮豔嘅西裝
幾乎每一套都咁好睇又襯阿龔形象

稍後奉上熊若水篇
冇韓式大褸
打拳look係我心中係第一
總監大人少有show肌點都支持下
我好似漏咗,冇獨立list韓式大褸出嚟揀
辛苦哂Satok絲整理
阿龔西裝Look真係好好睇
辛苦晒+1,出題目同做統計花咗好多心思時間,令到大家玩得好開心。
由籃球Look 到打拳Look, 睇得出Stanley做Gym有功, 大隻咗好多

多謝沙托整理
多謝成日都有詳細整理
我仲等緊民國龔水再次出場
就算梳起咗啲頭髮露多咗額頭都好靚仔
其實做媽姐嘅大家姐都好正
多謝你呀出題目之餘又同我哋賽後檢討、分析題目同整理投票結果,好似啲老師一樣同我哋對卷
我有個願望......你唔好真係出阿龔髮型題目呀,你上次出表情題目我差啲屎鬼咗,如果你今次真係出髮型題目我真係會屎比你睇咖,辛苦哂
多謝沙托絲,你既mcq真係好好玩 多謝你 我投既look 都入到5強
但我已經準備好間尺啦喎
沙托絲出髮型題嘅話 我真係要自動自覺去定搭橋搵龔爸家法侍候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞