[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
尋寶圖冇咗mary hung 會死嫁
諗起佢做採花賊真係好好笑
, 佢好驚自己表白又講錯嘢令到水水真係死心

英雄所見略同
龔燁快啲突破自己心理關口就得嫁啦
佢見親阿水就會自己開著個制去窒佢幾句

豔照攻略嗰次叫阿水換衫影相都係衰衰格格咁叫阿水凸個死人頭出嚟比佢影兩張相

換轉係第二個佢應該會勁正經話:你換咗呢件衫,我幫你影兩張相就可以㗎喇
當然,如果係第二個佢應該唔會幫(詳情可參考terry幫清潔工嗰集佢點推個波俾羊羊
啱啱翻睇514
發現阿水叫阿爸唔洗送花畀自己,咁係咪代表阿水雖然嘴上就話唔洗阿龔送花,心入面其實期待緊佢送花
好彩今次阿龔冇令阿水失望fusion都好過冇嘅
Exac7tly
憎佢應該都唔會嘅,
佢人設係奸但係係世界仔
一開始都係得阿水知自己係俾佢害過所以憎佢
其他個個都對佢有讚冇彈
佢地兩個分別做唔同部門阿頭先好笑又有景滾
FF下阿水做阿龔下屬的話,啲客實心諗,乜接龍個市場部阿頭成日倒返轉頭俾下屬鬧仲咁開心,間公司咁怪仲合唔合作好
阿龔認真運濟
不如查下龔家遺訓有冇與水結緣必有所失
好似行運超人咁整翻集水火不容
每次阿龔有咩進一步行動個天都阻住佢
最後阿龔梗係順利化解
有畫面
阿水其實好開心
佢無拎返屋企,令我好好奇盤嘢最後點
阿水心入面os提咗兩次龔燁舊年冇送花俾佢
舊年佢都伸定手出嚟覺得龔燁係會送俾佢
應該唔多唔少都真係對龔燁有期望
龔燁追女仔是比較幼稚,他在職場上充滿智慧;我估水水不介意他送甚麼花,只要是有心送1支花,水水都會好開心。
但明明與水結緣佢得到好多嘢,連傑叔都KO埋
不過其實對邊個都如魚得水,係對自己最鐘意個個撞版呢個設定明明好sweet,撞幾多之版都仲咁鐘意佢,唔明點解係賤男
我覺得龔生雖然追女運滯,但其實都知道分寸。
雖然日日都玩,甚至遊走係條底線附近,但係佢當知道自己過左火都會識得去撲火。
可能上年漏咗阿水
睇得出今年阿水就算收到阿龔人人都送嘅social花都會好開心
不過阿龔要還翻晒上年欠落加埋之前大大小小得罪過阿水嘅事 諗住多啲黎密啲手實冇死
呢方面阿龔又真係好幼稚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞