[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
我 vol.7 已經要比龔爸用嘉頓餅罐打啦,我唔想再有啲咩不測(例如比細龍太吸我啲陰氣嚟到平衡翻)....請沙托絲高抬貴手呀
明昆由西裝到眼鏡都零票
遲啲影間service apartment唔知會唔會有非treegun睡衣嘅家居look
辛苦晒+2,多謝花咁多時間出題目及總計。
阿龔啲西裝look同冬季便服look都好正

尾二唔通係 農場look
+1
雖然我可能最後全炒,但好自虐地想挑戰下 其實最後可能靠認西裝/樣去估

感謝Satok絲成日出題同賽後分析
民國同公司look真係好正
下,我驚出動到間尺都唔即掂,唯有亂答
點解要漏咗佢
呢個先最好
還有忘記咗感謝沙托絲
繼續係next mcq fake鳩我啦
突發!Stanley 入咗Hana個live,陣間可能會一齊做live
最愛便服同gym look
Stanley 入左圍啊 大家快啲去投票
游大東【鴻鵠志-影視筆記】2018香港電視大獎全民投票
https://www.facebook.com/yautaitung/photos/a.521179217908506/2616184788407928/?type=3&theater
投票表格:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQSovGfk-7ev3NLQdLDYoLH-OPnzeUGkUe35MAQLJuusbteg/viewform
出左一秒
捕捉野生stanley一隻唔知轉頭會唔會add多次呢?
投左
到Stanley開live喇!
好似成日都凌晨開live
投左
大家好新加入同大家吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞