[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
Youtube見到,講得幾有道理,開心share

啱啱情人節過咗我office大把女仔都冇到另一半送花,如果唔送花就係人渣咁好多男人都唔合格
點解佢哋淨係睇到龔燁無訂花又睇唔到佢最後有周圍撲花,最尾個花籃搞笑用又唔識分,睇處境劇要識分幾時認真幾時搞笑,463認真戲認真睇無問題,但呢啲搞笑戲都咁執著就認真便輸了
Agger
要推一下
唔覺阿水嬲,打完之後阿龔可能氹返佢,仲送埋返屋企唔定啦

呢條友最鍾意嗰集應該係463
463喺佢心目中先係一百分
佢最想睇到龔水各行各路
然後龔燁做佢心目中嘅復仇王子重振家業整死傑叔
咁鍾意睇呢啲老土恩怨情仇戲好心8點半先開電視啦
如果龔水線真係行呢條路就真係死路一條

條友根本當463係龔水線至尊寶典
唔肯面對現實463係編劇寫衰咗
後面叫回到正軌

條友真係我見過最on9嘅人
仲on9過班強國人
贊成
唔知我哋見到係咪同一條友,但ig有條女連503 504都勁唔滿意,睇完仲話嬲豬,因為阿女變成神之馬壯之後最接近神嘅女人wor

講真係503咁嘅狀況我唔覺得阿水有咩做得唔啱囉,況且504佢都因為一時聖母比阿龔呻左兩句啦,咁都顯得出佢一味做好人其實都會害到人呢點啦,我唔覺得有幾聖母囉!覺得要玩真復仇嘅話唔該睇930或者大陸劇啦,開心速遞唔啱你睇
Agger+1
阿龔可能要睇多啲韓劇先會學多少少氹女仔嘅方法, 得一套"請告白2018"唔夠囉.
多謝你陪我
佢應該係睇開十萬個激嬲女友的理由
呢個page 嘅admin要喊啦
唔夠龔燁玩
雙下巴天使係因為似樣所以送
focus喺天使到就好冧
但focus喺雙下巴到就唔知好嬲定好笑
呢個FF令我聯想起503阿水大排檔等阿龔,似係普通瞭解吓,實際上係關心加擔心
如果有睇ig龔水tag應該都有留意到呢位人兄,佢真係好得閒每個post都留言,見到啲page嘅admin都無佢咁好氣,好無奈咁回應佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞