[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (22)

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
我今日睇唔到live, 但特登叫屋企人幫我錄起。睇緊時真係一路笑一路標眼水。工業的自殺方式又新左,水水真係好靚。不過,工業個一拳真係好正。決定明天番到公司再loop過。
另外,各位情人節快樂
龔燁請珍惜生命
佢個髮型真係 時塌時高 可唔可以保持時時都咁高
高啲好睇啲
塌咗都唔錯
個人覺得呢幾幕好有趣
(唔知點解畫質咁差是但啦

戀愛初哥今次搲爆頭

見到修女就即撲埋去

俾阿叔串完無力還擊,仲要喺背後嚇人真心小學雞
龔燁其實可以考慮下 ....

呢件西裝外套新嫁喎
噚日我地個重點係火龍果 因為睇唔到其他蔬菜,原來個菜藍有咁多菜同生菓,炒埋一碟可以當一餐飯,個茄子又大又厚肉
最尾個張喺背後嚇人睇嗰陣無留意添,總監大人真係好小學雞呀
第一次睇都有咁諗,佢係咁暗示No.1其實佢會送花表白
靚仔呀
咁今次補咗花,我係咪可以期待好快補埋表白
Agger
咁水水應該就唔止食蕉連皮伺候了
LM Loop今集10幾次先得
啱啱再睇尋寶圖嗰節, 我見到阿叔叫阿龔去後面街間花店買返枝花畀水水之後, 阿龔講咗句"唔使"(但好似mute咗咁, 聽唔到聲), 到龜縮明再講話"宜家先買, 好難買到"之後, 鏡頭影到阿龔耍耍手, 然後就係阿龔諗起花店嗰幕. 我覺得中間似乎有啲鏡頭剪走咗.

或者好似好多絲打嘅講法, 阿龔去尋寶圖派花嗰時, 應該以為自己做好準備,訂咗花畀水水嘅. 點知諗諗下先發現出事. 但出事位並唔止係嗰個"收到唔係你自己送嘅花"嘅承諾, 仲有自己大意到誤以為自己訂咗花.
Exac7ly
所以我先覺得阿龔其實有打算買花送阿水
佢以為自己訂咗嘛
但因工作原因冇咗件事

無乜特別,不過水水有問到,知唔知kc點解會著elsa衫
+1
David 咪睇到哂小學雞龔燁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞