【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
宇宙有種寂莫既空虛

深海就有種處處都係伏既感覺
宇宙可能有無限個海洋,根本無得比

2回事

無可否認宇宙係大
但就真係得個大字 好似乜都冇
冇生物 冇恐怖既概念

但深海係大
又只計暫時已知既
都見好多大型 樣又怪既生物

宇宙乜都冇 冇生物 冇恐怖你確定
隨時木星啲衛星既海洋都大把生物
地球既海洋得一個 宇宙有無數個
海洋有生物
宇宙冇生物(我覺得)
所以海洋恐怖啲

2回事

無可否認宇宙係大
冇生物 冇恐怖既概念

但深海係大
又只計暫時已知既

我同你都確定唔到 太空 海底有乜怪物
留名
宇宙有種寂莫既空虛

深海就有種處處都係伏既感覺

同感
人類目前為止只可以探索到一萬多米海深,而一萬米以下既仲係未知之數。

宇宙就唔洗多講,人類未走出八大行星,亦未對全部行星進行探索。

航行者一號早幾年已走出了太陽系範圍
人類目前為止只可以探索到一萬多米海深,而一萬米以下既仲係未知之數。

宇宙就唔洗多講,人類未走出八大行星,亦未對全部行星進行探索。

航行者一號早幾年已走出了太陽系範圍

係宇宙航行唔計
降落唔同星球探索就差唔多
理性黎講 宇宙一定比較恐怖
就咁射個火箭上去 計錯少少 都會偏離航道 唔使返黎
點解一落到深海啲魚類個樣會K曬形
係google map開衛星 放大個海一遍藍色都好撚驚
咁樣講,你驚毒蛇定哥斯拉多啲?

毒蛇,你幾可見到哥斯拉

笑到仆街
我有深海恐懼症 本來諗住喺澳洲考牌學潛水 點知喺大堡礁潛左落十米已經驚到傻 唔敢跟教練去其他深海玩
深海啲氣氛真係唔係講笑 靜到恐怖 冇陽光又凍 望落去淨係見到深藍色
大堡礁已經算係淺水 都叫有陽光照到底係幾靚 但我潛左一陣已經頂唔順 好撚驚要上返水 以後都唔撚敢潛水

有怪物 太空都多過海洋好多啦吓話
咁多on9仔正皮

觀眾眼睛係雪亮

2回事

無可否認宇宙係大
冇生物 冇恐怖既概念

但深海係大
又只計暫時已知既

咁多on9仔正皮

覺得海洋恐怖啲就戇鳩?

咁多on9仔正皮

覺得海洋恐怖啲就戇鳩?

乜撚野標準黎
海洋
估唔到海洋大比數拋離
宇宙咁大,仲有好多未知之數
其實生物靠變大去抗衡高水壓係咩原理
之前睇過啲片係講 係海底既阿米巴變形蟲既體積係陸地阿米巴變形蟲既1000倍
有錯勿屌
海洋 因為近啲
宇宙都恐怖 但因為距離相對遠
感覺無咁識驚
馬里亞納海溝未探到最深?
冇咩分別
兩樣都好恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞