【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
海洋一年殺幾多人
宇宙一年殺幾多人
以前係高登見過有巴打話
烏賊、八爪魚之類既動物其實交配繁殖後好快會死
可以長大到大王烏賊果種既 size 其實係毒撚黎

毒撚係最勁

毒撚
以前係高登見過有巴打話
烏賊、八爪魚之類既動物其實交配繁殖後好快會死
可以長大到大王烏賊果種既 size 其實係毒撚黎

毒撚係最勁

毒撚

唔怪得佢既觸鬚咁大碌
https://youtu.be/pY25O5L0YZk

其實已經有人坐潛艇落過咁深
雖然只停留20分鐘
係咪都有機會見倒啲超巨形魚?
邊度可以睇返呢次exploration

同埋係咁多年前
近年其實有冇科學家會繼續探索
既然科技進步咁多
有咩機構負責?

占士金馬倫早幾年自己一個落過

係人既能力範圍內最深,唔係真係海既最底最深
依個post 好多d論點都係九唔搭八
依個post 好多d論點都係九唔搭八

咁你發表下囉
[quote][/quote]
第一次見呢張圖,但記得細個發夢見過呢個畫面
一直相信水深10,000米以下
會有啲好似挪威海怪咁巨型嘅章魚

一直相信水深10,000米以下
會有啲好似挪威海怪咁巨型嘅章魚

深海恐懼症
我連海都唔敢去
如果海底有巨型生物佢地邊有咁多野食黎維持日常生活
十幾年後 科學家終於落到深海十萬呎下,海床上面見到有句「高登仔到此一遊」
十幾年後 科學家終於落到深海十萬呎下,海床上面見到有句「高登仔到此一遊」

百幾年 太空人終於去到離地球十億光年的星體,星體上面見到有句「連登仔到此一遊」
真係好撚驚海洋 純粹個人恐懼
海洋,宇宙離我地太遠
我同意海洋真係好恐怖
但個post一面倒海洋圖好悶

非常舊嘅圖
但我記得第一次睇都感受到嗰種虛無嘅恐怖
我同意海洋真係好恐怖
但個post一面倒海洋圖好悶

非常舊嘅圖
但我記得第一次睇都感受到嗰種虛無嘅恐怖

其實大家可能無乜夜晚去過漆黑一片既海,去過你就知幾恐怖

其實大家可能無乜夜晚去過漆黑一片既黑洞,去過你就知幾恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞