【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
我宣今鋪
打和
其實各有各理據,又唔好話邊面on9嘅,恐唔恐怖呢d主觀嘢人人唔同

字都未識打學人宣布,番屋企啦小學雞
https://youtu.be/pY25O5L0YZk

其實已經有人坐潛艇落過咁深
雖然只停留20分鐘
係咪都有機會見倒啲超巨形魚?
邊度可以睇返呢次exploration

同埋係咁多年前
近年其實有冇科學家會繼續探索
既然科技進步咁多
有咩機構負責?

究竟歷史上潛落最深嗰次發現左乜?
黎緊仲會唔會有探索行動?

https://youtu.be/f-a0HnsZDjA 嚴重警告 慎入
條片係講有個細路比食人魚食到得返啲骨
淺水既地方都有咁恐怖既野 深海有乜真係唔敢諗
但又唔好講到宇宙真係乜都冇咁 宇宙大到咁冇可能冇生物 只不過仲未搵到 都未講黑洞呢啲boss
自己覺得宇宙就好似林鄭咁 呢個女人好恐怖 深不可測 佢做既所有野都影響全部人 但大部分人唔燒到埋身都唔想理唔識驚
海洋就好似你條女咁 日日見好似好親近 但一樣係深不可測 要恐怖上黎 隨時勁恐怖

我屌
我宣今鋪
打和
其實各有各理據,又唔好話邊面on9嘅,恐唔恐怖呢d主觀嘢人人唔同

字都未識打學人宣布,屋企啦小學雞

深海嘅寂莫,太空嘅空虛。。。。

都唔及我WhatsApp 嘅孤獨
https://youtu.be/f-a0HnsZDjA 嚴重警告 慎入
但又唔好講到宇宙真係乜都冇咁 宇宙大到咁冇可能冇生物 只不過仲未搵到 都未講黑洞呢啲boss
自己覺得宇宙就好似林鄭咁 呢個女人好恐怖 深不可測 佢做既所有野都影響全部人 但大部分人唔燒到埋身都唔想理唔識驚
海洋就好似你條女咁 日日見好似好親近 但一樣係深不可測 要恐怖上黎 隨時勁恐怖

我屌

好彩有加慎入

姐係平時你會深潛幾百米

你閱讀理解有問題
讀多啲書

用上唔到宇宙黎做論點話唔驚 首先就好奇怪啦
未潛過幾百米深 咁你又驚條撚

你覺得驚宇宙咪慢慢驚囉,點解一定要我覺得驚?我就係接觸唔到咪唔驚囉
海呢我好明顯講緊幾百米係範圍內已經好夠甚至再短 即係最短幾米到十幾米都可以好恐怖,因為我有機會接觸到咁咪驚囉
我覺得你無厘頭多啲
我宣今鋪
打和

字都未識打學人宣布,屋企啦小學雞

深海嘅寂莫,太空嘅空虛。。。。

都唔及我WhatsApp 嘅孤獨

你閱讀理解有問題
讀多啲書

你覺得驚宇宙咪慢慢驚囉,點解一定要我覺得驚?我就係接觸唔到咪唔驚囉
海呢我好明顯講緊幾百米係範圍內已經好夠甚至再短 即係最短幾米到十幾米都可以好恐怖,因為我有機會接觸到咁咪驚囉
我覺得你無厘頭多啲

到你閱讀理解有問題

兩樣都覺得恐怖
頭幾頁有張圖講海洋一路落去有啲咩 我望見個心都覺得驚
我好廢
我懷疑海底其實係乜恐怖怪異生物或者事物都冇
嗰個最深海溝人類都到過底,都係乜柒都冇發現
隨左條魚大條啲,我覺得唔會有乜令人吃驚嘅野出現
宇宙就唔同講法喇,大到咁,實好多爆野
淨係研究佢幾大,係咪識自動增生已經夠哂驚人

最深既海人類到過
海洋係潛伏在身邊的恐怖

間中睇番張圖
慢慢細心碌落去睇

都有小小深呼吸 難“透”氣既感覺
驚深海多啲

我都係
屌你又抄post, 不過都係認名姐, 唔會有咁多人回架喇

睇唔撚睇到個標題大大隻字寫撚住年經阿盲閪,衝出黎柒
宇宙其實係咩黎
宇宙外面係咪有多個宇宙
宇宙入面可能有好多個地球
一諗到就覺得好恐怖
Reply 你不是一個窿
你做咩quote圖 驚到唔敢睇

你閱讀理解有問題
讀多啲書

我覺得你無厘頭多啲

到你閱讀理解有問題

是撚但你啦 小學雞到仆街

我屌

好彩有加慎入

海洋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞