【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
唔係話海底唔會有大型生物咩?

來源呢?

我係咪變態
我覺得呢d圖好正

好想比佢食
係咪真係永無止境咁大
宇宙
想知海底有咩
點解到今時今日既科技對海洋既探知仲未有進一步
利申無知撚
利申無知撚

冇錢做研究

入嚟就係為左睇張圖
咁樣講,你驚毒蛇定哥斯拉多啲?

毒蛇,你幾可見到哥斯拉

就係咁,所以我驚大海多啲

宇宙有無數個海洋
https://youtu.be/pY25O5L0YZk

最近就係睇左哩個!好正
Both
宇宙同海都好多未知
而且如果可以係好深既海同宇宙入面
個種孤獨寂寞既感覺一定好恐怖
尋日睇無線一個紀錄片叫The Giant Squid
入面搵到大王烏賊 姐係成日同抺香鯨打個d

一路都以為係d人吹水話有 原來係真嘅
人類好渺小..
Lm學野
海洋
感覺近好多
https://youtu.be/pY25O5L0YZk

最近就係睇左哩個!好正

same 好正
話海洋有其他生物
尤其是大型
咁佢地死左唔會浮面?

利申9up

小數啦 間唔到都有新聞講例如大型墨魚屍體浮左上黎
海有幾恐怖 最深咪去到地核咁大把
宇宙無窮無盡
海有幾恐怖 最深咪去到地核咁大把
宇宙無窮無盡

係喎
去到地核姐
咁你去下
利申無知撚

冇錢做研究

應該係話好多大國太空既興趣多過海洋
你見到月亮你會諗下月亮上面會係點,但係見到海最多諗下遠方既海,而唔係深既海。

同埋美國太空總署你就聽得多,但你幾時聽過美國海洋總署 所以冇大國有興趣=冇人會科水落去=冇人發展深海
海底水壓太大,就算嗰度有哥斯拉上到去淺水區都會全身爆裂而屎,就好似人上太空冇太空衣一樣
要問James金馬倫
利申無知撚

冇錢做研究

應該係話好多大國太空既興趣多過海洋
你見到月亮你會諗下月亮上面會係點,但係見到海最多諗下遠方既海,而唔係深既海。

同埋美國太空總署你就聽得多,但你幾時聽過美國海洋總署 所以冇大國有興趣=冇人會科水落去=冇人發展深海

除非好多油產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞