【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
其實真係海洋恐怖啲

外星人好似人咁 有好人有壞人 起碼係人 有語言

海洋生物嘅語言人類一定難講啲 難溝通 加上好似獅子老虎咁 係動物

其實依條問題就好似問 驚原始人定驚獅子
海啦,頭幾百米都夠收皮唔好講咁深啦
宇宙我都上唔到驚乜春

姐係平時你會深潛幾百米
留個靚名先
海洋生物再恐怖都敵唔過人類搞嘅溫室效應
遲早收皮,有乜好驚

反而你食粥食飯睇宇宙
宇宙有怪獸唔得人驚,最驚係宇宙真係乜撚都無

宇宙係有種無限大 無限恐怖
諗起以前有人post 好似日本漫畫
㩒個制有1百萬定點
之後自己一條友係個空間幾萬年

各有各恐怖

想睇下篇漫畫
btw咁都有人話人on9而家啲人傻傻地
遲早收皮,有乜好驚

反而你食粥食飯睇宇宙

㩒個制有1百萬定點

各有各恐怖

想睇下篇漫畫

sorry岩岩未爬完文, 漫畫而家自己搵
有冇人有深海恐懼症 即係望住一望無際嘅海會好驚 好冇安全感

香港好少可會有
上次去日本個8景島樂團
要過橋先到 行條橋望住個大海
腳都震哂 第一次感受到大海恐懼

依句真 嗰次去澳洲黃金海岸 夜晚一望出去 真正係海天一色 黑到仆街 第一次feel到嗰種無盡頭既恐懼感 日頭點游都好 天黑連行落水都驚沖走
有冇人有深海恐懼症 即係望住一望無際嘅海會好驚 好冇安全感

香港好少可會有
上次去日本個8景島樂團
要過橋先到 行條橋望住個大海
腳都震哂 第一次感受到大海恐懼

依句真 嗰次去澳洲黃金海岸 夜晚一望出去 真正係海天一色 黑到仆街 第一次feel到嗰種無盡頭既恐懼感 日頭點游都好 天黑連行落水都驚沖走

依個真
屌,厄正皮

皮已正
深海比人既感覺真係好心寒,存在一d想像唔到既生物,加上零陽光照射,恐懼感加上無助感....打哂冷震
太空科技可以應用喺日常生活品,咁海洋科技有無邊樣應用到/咗
我一定會揀海洋
一黎我唔撚識游水
二黎喺9gag睇到依個post
http://m.9gag.com/gag/a6MGxm8/russian-deep-sea-fisherman-s-discoveries-will-fuel-your-nightmares-by-roman-fedortsov

唔好以為人類真係了解海洋

徒手
我一定會揀海洋
一黎我唔撚識游水
二黎喺9gag睇到依個post
http://m.9gag.com/gag/a6MGxm8/russian-deep-sea-fisherman-s-discoveries-will-fuel-your-nightmares-by-roman-fedortsov

唔好以為人類真係了解海洋

徒手

唔知好唔好味嘅呢
海洋係生命之源,宇宙係地球生物大滅絕之源,你話呢?
宇宙我都上唔到驚乜春

姐係平時你會深潛幾百米

你閱讀理解有問題
讀多啲書
https://youtu.be/f-a0HnsZDjA 嚴重警告 慎入
條片係講有個細路比食人魚食到得返啲骨
淺水既地方都有咁恐怖既野 深海有乜真係唔敢諗
但又唔好講到宇宙真係乜都冇咁 宇宙大到咁冇可能冇生物 只不過仲未搵到 都未講黑洞呢啲boss
自己覺得宇宙就好似林鄭咁 呢個女人好恐怖 深不可測 佢做既所有野都影響全部人 但大部分人唔燒到埋身都唔想理唔識驚
海洋就好似你條女咁 日日見好似好親近 但一樣係深不可測 要恐怖上黎 隨時勁恐怖
其實 深海唔可能 存在大形生物 因應壓力太大
只可以有小形 細胞生物

上到水面一定適應唔到 會爆開

相反外太空 完全係未知數
我宣佈今鋪
打和
其實各有各理據,又唔好話邊面on9嘅,恐唔恐怖呢d主觀嘢人人唔同
其實 深海唔可能 存在大形生物 因應壓力太大
只可以有小形 細胞生物

上到水面一定適應唔到 會爆開

相反外太空 完全係未知數

科學家話愈深海生物有機會愈大,有種叫深海巨大化,成因未明
宇宙我都上唔到驚乜春

姐係平時你會深潛幾百米

你閱讀理解有問題
讀多啲書

用上唔到宇宙黎做論點話唔驚 首先就好奇怪啦
未潛過幾百米深 咁你又驚條撚
我宣佈今鋪
打和
其實各有各理據,又唔好話邊面on9嘅,恐唔恐怖呢d主觀嘢人人唔同

死開喇曾志偉
遲早收皮,有乜好驚

反而你食粥食飯睇宇宙

㩒個制有1百萬定點

各有各恐怖

想睇下篇漫畫

sorry岩岩未爬完文, 漫畫而家自己搵

想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞