【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
我成日都幻想係海到游水會有好大條魚係腳底游過

諗起tvb衛斯理結局係坐船下面有條勁大既魚游過
睇嗰陣好驚
海啦,成日潛水潛到某d 位都會好驚
GTA V有個任務係要潛水再入去個海底實驗室,我戴住耳朵玩,越游越驚,明知冇鯊魚冇怪獸
成日諗咁辛苦係香港生活
又供樓又翻工又對住垃圾政府都唔知為咩
其實可能宇宙班生物睇緊金魚缸的我地
d海怪圖好撚正
有冇多d
潛開水 信有海底文明

信有海棉寶寶?
GTA V有個任務係要潛水再入去個海底實驗室,我戴住耳朵玩,越游越驚,明知冇鯊魚冇怪獸

GTA V有個位有鯊魚 好撚有無力感
機率而言,外星有生命先係正常,宇宙乜都無先係最恐怖
如果真係只有地球有生命,咁即係證實左造物主既存在,你話係咪最恐怖

我都覺得深海應該唔會有啲咩好顛覆想像嘅樣發現
而家都証實左有啲十幾二十米嘅大章魚
其實都冇乜特別
反而太空有無限可能又陌生,應該恐怖啲

全地球最深海溝人類已經落到底
淨係搵到d奇怪身體結構既魚
根本冇咩水怪
人既幻想力仲恐怖

迷信撚=海恐怖
科學撚=宇宙恐怖 完

全世界最深海溝係人類已發現既最深海溝啊死on9

仲好意思話講科學

老老實實,我俾你最深嘅海深多一萬米
你覺得會有機會有乜?恐龍未絕種?海底文明?最多咪呢呢啲,而且我覺得機會都好細,極其量都係得大魚,更加唔會搵到盤古之類可以顛覆世界嘅力量
相返宇宙咁大,我都唔揣測佢有機會有乜野生命體,一粒隕石都足以滅左人類,加上恐龍都好有機會因隕石而絕種,如果屬實有埋前科,咁你話邊個恐怖啲喇
話海洋有其他生物
尤其是大型
咁佢地死左唔會浮面?

利申9up

density高過水既機會高啲 所以我覺得唔會
利申 一樣都係9up
海係靠地核。地靠太陽

我都覺得深海應該唔會有啲咩好顛覆想像嘅樣發現
而家都証實左有啲十幾二十米嘅大章魚
其實都冇乜特別
反而太空有無限可能又陌生,應該恐怖啲

全地球最深海溝人類已經落到底
淨係搵到d奇怪身體結構既魚
根本冇咩水怪
人既幻想力仲恐怖

迷信撚=海恐怖
科學撚=宇宙恐怖 完

仲好意思話講科學

你覺得會有機會有乜?恐龍未絕種?海底文明?最多咪呢呢啲,而且我覺得機會都好細,極其量都係得大魚,更加唔會搵到盤古之類可以顛覆世界嘅力量
相返宇宙咁大,我都唔揣測佢有機會有乜野生命體,一粒隕石都足以滅左人類,加上恐龍都好有機會因隕石而絕種,如果屬實有埋前科,咁你話邊個恐怖啲喇

淨係NASA 個張 太陽隔離有幾粒黑點疑似艦隊已經夠恐怖啦
講緊係仲大過地球

有冇試過較左無敵mode之後潛到最深
勁恐怖

仲好意思話講科學

淨係NASA 個張 太陽隔離有幾粒黑點疑似艦隊已經夠恐怖啦
講緊係仲大過地球

有冇圖?
比較驚第二個有生命既星球既海洋
唔一定係危險就恐怖
核彈同飛甲由比
我都覺得飛甲由恐怖啲
皮已正

有冇試過較左無敵mode之後潛到最深
勁恐怖

我玩親咩GAME都唔敢潛水,一望到好黑見唔到底心跳就加速,但係我又唔驚水
比較驚第二個有生命既星球既海洋

https://youtu.be/pY25O5L0YZk
岩岩睇到段片 可以理解下深海
https://youtu.be/pY25O5L0YZk
岩岩睇到段片 可以理解下深海

上面咪有人放左
好想知道宇宙d野
唔知要幾多千年後先知道
唔知其他星球d人是咪都要翻工

聽過一個電台講過,外星人都要返工,佢地一出世(定唔知成熟左之後,唔記得)就有人唔知點樣測試佢地嘅能力,然後就定左佢呢一世要返邊一種工(例如做醫生,做文員,做清潔)
海洋:你知深海有野 但唔知佢係乜野
宇宙:你根本唔知有冇野

你知道肯定有野,但搵極都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞