【年經】海洋恐怖啲定宇宙恐怖啲?

511 回覆
1662 Like 288 Dislike
1960年都潛到去109XX米...

而家呢?
lm
諗返起interstellar

兩個人去一個星球一個鐘 等於地球七年

我屌

好彩有加慎入

個男人好大膽

BTW
R.I.P.
入黎就係為左睇海棉寶寶
人腦最撚恐怖

你覺得蜜糖雞翼好食啲定滷水雞翼好食啲

薯片好食啲

有冇諗過你落左去第二個衛星,得個海,仲要唔係水,係methane ,身邊全部都係methane , 個天一樣係藍色,但周圍一個陸地都冇(事實都係冇 )果一種唔識形容既恐怖
有冇諗過你落左去第二個衛星,得個海,仲要唔係水,係methane ,身邊全部都係methane , 個天一樣係藍色,但周圍一個陸地都冇(事實都係冇 )果一種唔識形容既恐怖

但你唔會去到
海就係附近
我懷疑海底其實係乜恐怖怪異生物或者事物都冇
嗰個最深海溝人類都到過底,都係乜柒都冇發現
隨左條魚大條啲,我覺得唔會有乜令人吃驚嘅野出現
宇宙就唔同講法喇,大到咁,實好多爆野
淨係研究佢幾大,係咪識自動增生已經夠哂驚人

深海同宇宙都唔及無知既人恐怖
https://youtu.be/pY25O5L0YZk

認真問 果d深海魚真係有? 佢地點解唔上水食野既 好撚恐怖

佢地上水咪爆開

下面水壓咁撚勁

我都覺得深海應該唔會有啲咩好顛覆想像嘅樣發現
而家都証實左有啲十幾二十米嘅大章魚
其實都冇乜特別
反而太空有無限可能又陌生,應該恐怖啲
正呀喂
1960年都潛到去109XX米...

而家呢?

以前仲先進d?
你地一講就有單咁既野

大馬船難遊客 海中驚險漂流30小時:被深海魚撕咬、皮膚潰爛

https://www.hk01.com/兩岸/68875/大馬船難遊客-海中驚險漂流30小時-被深海魚撕咬-皮膚潰爛

其實都冇乜特別

全地球最深海溝人類已經落到底
淨係搵到d奇怪身體結構既魚
根本冇咩水怪
人既幻想力仲恐怖

迷信撚=海恐怖
科學撚=宇宙恐怖 完
我覺得海洋恐怖d
點解海嘯嘅時候會唔會沖d深海生物上來呢
如果海底有巨型生物佢地邊有咁多野食黎維持日常生活

堅有啊
之前16年12月日本做過實驗 係3100米既海底裝左陷阱 截左條極巨型章魚既觸手上黎
仲有係抹香鯨胃入面發現長12米重200公斤既章魚

其實都冇乜特別

全地球最深海溝人類已經落到底
淨係搵到d奇怪身體結構既魚
根本冇咩水怪
人既幻想力仲恐怖

迷信撚=海恐怖
科學撚=宇宙恐怖 完

點解海恐怖一定係迷信
生物難搵,高智慧生物更難搵,而且我地對外星人形象毫無概念,有咩驚

相反你諗下有日跌左落船,有條巨形既魚游向你
用接近我地生活黎衡量就緊係海洋恐怖啦
我發現好多人以為'人類坐潛艇都落左好深啦'就覺得海底冇野,其實地球咁大,仲有大部分海洋未落過去深處,即使海底冇成萬米咁深嘅地區

不過已經有哂概念,起碼知道最深去到邊,大概有咩動物,所以我會話係reachable嘅可怕

宇宙真係無止境咁研究,永遠會有新發現,加上大成咁,冇得輸

我覺得恐怖係原自未知
海洋係地球入面,宇宙就可能有無數個地球,或任何數同形式嘅空間,諗落都刺激,所以先咁多電影
我覺得海洋恐怖d

FF mode
地震引發海嘯
係因為深海未知生物隻抽撞郁板塊
我覺得海洋恐怖d

FF mode
地震引發海嘯

未知生物都幾勁 地殻震又唔死 高壓又唔死 又唔洗呼吸
我覺得海洋恐怖d

FF mode
地震引發海嘯

未知生物都幾勁 地殻震又唔死 高壓又唔死 又唔洗呼吸

海嘯唔係越淺水嘅地方先會越高嫁咩?海中心基本係冇海嘯喎,好似係
恐怖->海
神秘->宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞