【互動故】追女仔﹝19﹞

949 回覆
749 Like 4 Dislike
近幾篇開始唔知搞緊咩咁
好悶

最近又冇質又冇量
近幾篇開始唔知搞緊咩咁
好悶

最近又冇質又冇量

你都要比墨巴鋪排架
仲有開放故黎 唔同option 會影響進度囉
阿文:「我揾緊我塊五花腩」
近幾篇開始唔知搞緊咩咁
好悶

最近又冇質又冇量

返工返學又寫緊兩個故 你估墨巴真係唔洗訓架咩
Keep住咁爆肝幾個月會猝死架
近幾篇開始唔知搞緊咩咁
好悶

最近又冇質又冇量

只要墨b開心,無文我都唔緊要
近幾篇開始唔知搞緊咩咁
好悶

最近又冇質又冇量

我知樓主都係人,都要訓
但係佢自己嘅岀文時間有調動都應該自己負返啲責任
我唔係啲咩haters,我都好欣賞樓主之前岀過嘅文
但係我只係覺得既然岀得文,都應該盡量保持質同量。
平時樓主一日半日冇文岀我都唔會岀聲。
近幾篇開始唔知搞緊咩咁
好悶

最近又冇質又冇量

你都要比墨巴鋪排架

唔同options係會影響劇情而唔係影響進度,都唔應該不停停留喺同一個位。姐係重覆嘅劇情太多次都可以強制加原素然後直接進入返樓主想寫啲野到。咁先係互動故
最近又冇質又冇量

你都要比墨巴鋪排架

唔同options係會影響劇情而唔係影響進度,都唔應該不停停留喺同一個位。姐係重覆嘅劇情太多次都可以強制加原素然後直接進入返樓主想寫啲野到。咁先係互動故

加咗嘅原素咪就係食野有優惠囉
最近又冇質又冇量

你都要比墨巴鋪排架

墨巴一早講左唔符合主角期望既選項會阻住劇情既推進啦
最近又冇質又冇量

你都要比墨巴鋪排架

飛行個到我特登重覆的 因為我知大家一定會繼續撳鐘玩佢
好早啦
想要六
好早啦
想要六

好早啦
想要六

一陣出

做緊fyp中
好早啦
想要六

一陣出

做緊fyp中

好早啦
想要六

一陣出

做緊fyp中

原來墨巴已經yr 4
我走入廁所,一入去就看見有位剛如廁完畢的廚師,手握著一條五花腩步出廁格⋯⋯

「哇⋯」我很訝異。

見到這幕,叫我怎麼放心吃五花腩?

廚子見我表情,即不屑對我:「哇咩啊,未見過人拎住舊五花腩去柯屎啊。」

「真係未見過⋯⋯」我低聲細唸。

為免影響食欲,我決定不上廁所,返回位子作罷。

轉身回去之際,卻撞個女生。

她有點矮,穿著深色牛仔褸,跟我相同。

「啊⋯唔好意思⋯」她彎著身,不知在找什麼。

「唔緊要,等等⋯」我望近一點,問:「你係阿文?」

她聽到後,即抬高頭望我,果然是阿文。

只不過,今天她沒戴眼鏡,感覺不同了。
----------------------
A:「你又喺到食啊?」
B:「你搵緊咩?」
C:「你今日唔戴眼睛嘅⋯⋯」
D:「自己嚟啊?」

3票

唔戴眼睛

打錯
今日jojo生日

咁都記得 不過2月14 生日都幾浪漫
今日jojo生日

咁都記得 不過2月14 生日都幾浪漫

可以慳番一次慶祝
「你搵緊咩?」

「我隻con啊⋯」阿文胡里胡塗的行來行去:「跌咗⋯搵唔番。」

「你隻con喺到。」我伸手去撿。

「唔該⋯」

「你唔係真係想戴番啊⋯⋯」我立即掉棄。

「我睇嘢好唔清⋯」阿文終於抬高頭,沒有配上眼鏡框的她,很煥然一新。

「哇⋯你做咩,唔戴眼鏡。」

「⋯⋯」她支支吾吾:「唔見咗⋯」

----------------
A:「借我個副你帶住先。」
B:「你自己一個嚟食?」
C:「你仲企喺到?」

1票
A
C
A
眼鏡可以借畀人戴㗎咩 度數可能唔啱喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞