西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
おはカナ, 身體好嗎? 仍然都係笑容滿臉嗎?
話說擒日有睇格林美嗎?
我知你休息期間一定會聽各類型的音樂
期待你復出後的新音樂
咁快有出碟消息 有無收錄 大家好 我係西野加奈
有冇人鍾意聽I'll be there
我估會有向大家問好的片段,因為出得咁急,估計會照搬Live Viewing個視角出碟,可以省卻唔少時間
問題係頭果幾首忘詞果d"hum"會唔會被修正
個人唔希望修正,keep住原汁原味
出現蝦碌本來就係kana的特色同魅力 ,このままで就可以了
amazon 通常係出貨先收錢
依家訂係收你1EN 定1蚊 咁尚下

當年耶穌look唱live令我難以忘懷,唱功狀態好到可以輕鬆駕馭

每日always
另一首always的B面,always真係3首都係經典,絕對嚴重被低估
I don't know why
いつの間にI 'm a kana aholic

聽到好心酸
希望佢好好休息,如果以前的唱法真係唱得辛苦,咁就用另一d唱得舒服的唱法就可以了
小tricks
如果追求高resolution album art嘅話我會係呢度load
https://bendodson.com/projects/itunes-artwork-finder/
itunes嘅話基本上一般都過1200 除非係舊碟
新碟嘅話直頭試過有3000x3000嘅圖

聽Kana嘅歌有張靚album art好重要
Day 9
首先祝有女朋友嘅巴打情人節快樂
今日揀嘅係一首對自己感受好深嘅歌
其實距離自己上一段感情都差不多兩年
兩年期間遇過好多唔同嘅女仔 但原來好多都係路人
鐘意咗一個女仔好耐 起碼有一年以上嘅時間
其實佢都知嘅 只不過大家都覺得未係時候未係好啱feel
於是咁耐都冇一齊到
呢一首歌份詞所講嘅 正正係自己嘅感受
雖然 而家都開始決定慢慢放開

感謝Kana寫咗一份咁好嘅詞
正!多謝分享,聽kana既歌係聽覺視覺既最高享受
thx巴打 呢個網真係唔錯
kana,你而家做緊咩呀?
你話過有好多野想挑戰,整朱古力會唔會係其中一樣呢?
今日係情人節,會唔會有人咁幸福可以食到你親手整的朱古力呢?
祝kana情人節快樂
我用Exact Audio Copy 可以自己拉張封面圖入去

好掛住力十
真係諷刺,到左kana自己唔再顫抖的時候,輪到歌迷掛住佢掛到顫抖
真係有D 顫抖
其實我覺得歌詞冇乜問題
office 冷氣好大
#999 了,呢個post由kana尾場演唱會開到而家,希望仲keep到大家,推到kana返黎為止
就算沒時間打對kana的思念,都會起碼每日放張kana寫真同聽歌cap圖推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞