西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
仲係好享受嚮戲院睇kana演唱會
我唔介意比錢睇重播
活動休止第二天
恭喜發財呀咁多位kana fans
祝各位身體健康,心想事成!!
亦祝願kana好好休息,早日歸來,大家可以再聚首一堂欣賞kana演出
農曆新年快樂,祝各位身體健康!
翻譯如下:

不過我想這不會是永別,還有kanayan給我們看到閃爍的表演時間是寶物來的,想要好好珍惜這個寶物
kana同minmi的關係好好的前後輩,minmi也好珍惜kana早年送給佢的手套。或者kana日後轉會環球也是個不錯的選擇吧

以下是我的翻譯
「真香(女兒)也是(想kanayan的事)...kanayan...是休息吧?會回來嗎?假如佢就此唔返嚟,媽媽再也無法同佢一齊唱歌了」真香昨日跟我一起看演唱會,雖然沒有跟佢說明,但佢好明白很多事情

一定仲有機會同佢(kana)一齊唱歌的
點解我會咁回答
明明就無做過任何承諾
以下係我的渣翻:

或者會有人會患上加奈失落症候群,如果這樣的話,我想就將佢(kanayan)送給我們那份的光芒放在心中作為自己的護身符,將此變成令自己也有如kanayan一樣閃亮的力量。

kanayan經常向大家介紹我的事,將我跟一眾歌迷們連在一起,真的非常感謝
祝願各位カナ友新年進步,身體健康,恭喜發財,對カナ的愛永遠不變
同時希望カナやん早日回歸
罪大期下d人着親既野上身都十萬計
而家先休息第二日,但係我已經等得好苦
大家新年快樂呀
祝カナ聲帶快啲復原好,早啲出返黎唱歌
祝大家新年儲到多啲錢応援カナ
最後會場宣布本次公演完結把聲原來係カナやん,把聲震晒,佢知道d歌迷係咁嗌カナやん想再叫佢出場先開聲叫大家離開

https://twitter.com/i/status/1092565473600786434
我仲未平伏到
liveviewing 去到呢到聽得唔係幾清楚了
應該聽到kiss&hug之後喊出嚟
thx巴打
我第三次都聽到カナやん把聲 以為聽錯 無人比反應
條片聽出來唔似
祝Kana同大家新年行好運,身體健康,心想事成
頭2次應該唔係 死唔肯走 第三次應該係佢 我聽得出
kiss & hug效果比我預期來講差左少少
原本諗住dancer退場後得番kana一個先唱比佢聽
點先佢跟住dancer後面一齊走
可能佢知道果時唔跟住走,之後更加唔捨得走
不過,佢響twitter同大家講已經收到大家kiss&hug的心意
難怪大家咁鍾意佢
新年要開工 唯有聽下Kana
有d死硬派當kana宣布都唔肯走,仲係度コール,要現場保安叫佢地走
如果kana唔跟住dancer一齊走,個演唱會肯定唔駛完
很同意山口隆志所講,以前第一眼見到加奈外表成個辣妹,點諗到而家的佢係個咁好的人。ぐっさん話明明佢係個大明星,點解要咁謙虛,點解會咁正常,正常唔係要變得傲慢一d嗎? 這個人真是奇蹟的人,佢認為這正是點解佢受咁多人所愛的原因,亦是能夠寫出被人所愛的歌詞的原因

山口隆志講出我的心聲 ,雖然kana一向無做天后的氣場,但無礙大家咁鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞