西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
おはカナ
kana,起床未呀,係咪仲係感到全身力量已經燃盡呢,不要急,請慢慢休息
最近日本下大雪,出門要小心
之後可以響官網補訂,但唔知會唔會限量,定係跟訂購數量做貨
如果網上訂購截止後,炒價可能上至20000円
講起雙會,kana臨停工前做左個訪問(美人百花12月果期),夠膽死話雖然明白自己點解年輕時寫出呢d野時的心境,不過而家自已係唔會揀呢種令自己不安的男人
所以唔好話點解kana近年冇寫失戀歌,其實係佢而家就唔認同以前的歌詞內容,叫佢再唱都未必唱得出果種feel了
2017年聖誕節左右
いつでも側にいるよ
其實kana一向係大汗的人
不過跟幾年塊面少左出汗,不過每次演唱會唱左一陣條頸已經濕晒

DJ Mass同kana可能連朋友都唔係,單純合作左好耐的工作伙伴,當然kana唔做對佢嚟講都好麻煩,一年中有大半的job都同西野有關,以後要另外搵個新靠山了
當晚演唱會完左之後連慶功都無就各自散水,DJ Mass同個cam man好似去左居酒屋做IG直播
一食吉野家就聽到dear bride
一生懸命生きてるから
I say, Have a nice day

舊年NHK Songs of Tokyo 第3集
Day 4 應該係
八年前的今日kana帶給我地這首歌
所以今日一定係聽你的
有冇巴打諗住訂演唱會goods

每日always
https://youtu.be/RXu4eCWtnSY
If 之外另外一首好鍾意嘅歌 可以話幫咗我渡過好多難關
もっと強くなれるから
一人でもきっと歩いていけるから
負けそうでも 新しい私へと進むために
I wanna be strong
I'm gonna be strong
12年tour之後13年竟然可以咁近距離見到カナ 要休息好返嚟呀
今日到呢首
呢幾日好努力咁搵kana b面既歌黎聽,剛出道頭兩三年的single/album好難搵,有冇巴打可開心share, 謝謝

自從爆咗account之後冇再加過新野入去
唔知巴打會唔會啱駛

另外之前搵倒條百度嘅link係齊由I開始直至Always嘅flac
返到屋企我睇下再放上來
ありがとうございます
thanks a lot! 信和已經搵唔到2011,2012 既live tour dvd了,我見 love it tour bluray 都賣貴左幾十蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞