西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
有親和力既天后好難得,大家同kana關係真係朋友咁,人紅但冇架子,又冇負面新聞,只係專心做好音樂,將最好既演出帶俾歌迷,可惜我比較遲先迷上kana
其實我覺得可以試一樣野
每人每日放一張聽Kana歌嘅相/cap圖 可以加下自己嘅感受
當推post
難得呢個post可以出到第4個 真係唔想停

第一個post已經係度嘅巴打應該都知果時幾耐先有新cm
ok
一定會再見的
希望下一次見到カナ佢把聲會好返好多
身先士卒放下而家聽緊嘅先
聽日再po
其實睇到比左舊年好左好多,當然年紀大左,音域都有d唔同,好難同以前咁亂飆高音
如果佢覺得轉走洋樂風會令自己舒服d,咁就即管會做,我會一直支持佢,一直等佢滿血回歸
kana講過話會笑住返嚟同我地見面,我當然相信佢講嘅野
mama,i love you
演唱會前奏一出就流左幾滴眼淚
直播演唱會D唱係咪執過黎
好似好き咁
睇返日本電視台播D片好似唱得好差
但我係戲院聽又唔覺
直播演唱會D係咪執過黎
我同你相反
戲院聽覺得有啲位唱得好辛苦
睇片又覺得冇咁差
電視台收音問題,現場同LV都無問題
係雙會同suki的音域同以前唔同,可能年齡大左,而且反正要休養,無謂太夾硬。總之kana今次演唱會比我感覺係唔拖泥帶水,可能知道自己已到極限,再唔收工放假就真係等收山,所以諗住早d放假就可以早d回歸
應該無,出碟時先再執(好似上次if同淚色)
已經急不及待想買隻blu ray了
要loop住之前嘅碟嚟等
當然要買,shape of you真係好正,又有用廣東話打招呼
係唔知remember me迪士尼版權係咪可以照收,不過已經是acoustic ver,應該無問題
雙會已經唱唔番以前個音域,不過今次可能是最後一次唱雙會了,要好好珍惜
唔知碟係咪都會用番LV視角
今次就算貴 d都會買,話哂都係暫別之作,係唔知 d poster有咩款揀
平時冇儲開concert
今次因為shape of you 同remember me 都想整番隻
不過冇機睇到blu ray
但有出blu ray又唔想買dvd
好矛盾
有呀,我手機張歌list, kana既歌佔左13x首,雖然唔係最齊,但都想搵下有冇未聽過而又好聽既滄海遺珠
見到跟埋張poster好想出手
kana寫左175首歌喎
呢張好正,我拎左黎做wtsapp wallpaper
我知呀,呢期搵緊舊碟/b面既歌,巴打有冇d冷門又好聽既推介
有冇巴打知道如果搵代購買日本yahoo拍賣嘅海報會唔會出問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞