西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
唔該哂咁多位巴打,去左西九龍中心某餐廳播緊 dear bride
話說早幾個月係創興五樓食放題
間野都成日播力十 d 歌
我一路食一路跟住唱 差d 比班fd 扔出去

呢首夜晚聽好正
kana,你起床未呀,話咁快過左一個星期,做左一個星期廢青習慣未呀
請多多保重身體,如果可以每天都笑住咁過就真係太好了,等待再次見到你精神奕奕嘅樣

Day 5
Po下一首近期啲嘅B面
個人幾鐘意呢首バスタイム・ソング, 曲風的確係幾舒服

每日always
sha la la la la la la 成日臨訓聽
concert 同live 初回同普通版大唔大分別?
想買番啲舊碟儲
上amazon唔係全部有初回 同埋有啲初回貴成倍
如果係儲既買開初回又儲唔齊會好辛苦
想問下追唔追初回好
初回主要有相集,通常無
是日精選
上個星期呢個時間カナやん同大家講みんな、またね,然後係kiss & hug大合唱
大家一定會等你返嚟

唔好再講
真係好掛住佢

準備上巴士訓交
聽住訓
過左一星期仲未平伏到
一睇live又黎料
我雖然知kana嘅聲線狀態已經到左極限,唔放個長假都唔得
但始終唔知佢幾時復出,真係有d唔捨得
唯有正面d諗,既然佢無大鑼大鼓咁走,音番又唔上,休息理由又唔講清楚,可能打算唔係休一段長時間呢
希望佢喉嚨同耳仔無咩特別問題就好了
咁就一星期了,呢個星期都keep住loop kana既歌,聽左幾首b面既舊歌,總有一種失落感
唔開心就多d上嚟分享下,反正大家都係孤兒仔可以圍爐取暖,一路等老母返嚟
無知一問,想知kana屋企有幾多人?以前聽聞佢有個哥哥
單親家庭長大
附近街坊話佢老豆係運輸公司做
父母離婚後跟阿媽生活
阿媽係美容師
無聽聞有兄弟姐妹
日本嗰邊話赤飯係kana呀哥
夠人話kana老豆係有錢佬,kana係二奶生,傳聞老豆比左sony1億円幫kana出道
除左阿媽,kana好少提到佢屋企人的事,所以呢d傳聞最好唔好當真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞