西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
またね
忍到完場
唔撚係呀
kana其實又唔係話好靚,不過d舉止又好可愛但又唔覺得做作,總之算好難憎得落(最多你咪對佢d詞有微言)
好早就紅,搵到好多錢,但10年間幾乎係冇負面新聞,我唔知係點做到
我知加奈肯定對自己歌唱事業有一定的堅持,但其餘時間係屬於不善交際,話晒叫做一線但出show時好多時自己縮去後面,未到自己出場就一直係休息室玩手指,都唔出去social下,難怪圈中一個朋友都冇(雖然pamyu pamyu一直好想同佢做朋友),呢種性格其實好難係呢個圈生存,但正因為咁大家先覺得呢種單純的人珍貴,所以大家當初都擔心加奈是否就此引退,聽到佢答應大家一定返嚟,終於可以放心了。カナやん、帰ってくるの待ってる

唔好意思,寫得有d囉嗦
聽到佢答應大家一定返嚟

邊度有講
上面果段都係多謝既說話,ps就話大家唱既kiss & hug收到哂,多謝!

下面就話到最後都喊左,但非常開心,係絕對唔會忘記的回憶,感受難以用言語表達
能夠與大家相遇真係太好了!
大家一起跟我去完成這個演唱會,一如以往地支持我,給我注滿能量,真的很感謝大家
很喜歡大家
大家下次再見
P.S.已確切地收到大家的kiss & hug,多謝大家

Love Collection Live!
多謝大家讓我度過最美好的時光
雖然最後最後時刻哭了很多,但跟大家一起的時間是很開心的很熾熱的,這會成為我畢生難忘的回憶
總而言之,心中已充滿對大家難以言喻的感情
感謝翻譯
「みんなに会えるのを励みに楽しみにいろんなことに挑戦していきたい。みんなまた笑顔で会いましょう

最後は「みんな、またねー」と元気に手を振ってステージを去った。

yahoo出左新聞
中後段band solo去左一次 一番黎岩岩唱好き
雖然知道佢一定會返黎,但睇完呢場都有種失落感
不嬲dancer performance同band performance係廁所位嚟
聽日重要返全日,更加失落
我堅持睇到最後,忍到我呢
encore果陣心入面想kana快 d出黎
一樣
thx巴打
the sky d 人 廁所位錯曬
仲有位疑似巴打遲到成粒鐘
專登架,係要做千呼萬喚個效果出來,所以encore唔係surprise係固定環節,一早計好晒時間,個個好似德福班人咁就死得
呢種不被染紅染白嘅心真係好難得,呢點亦都係我鐘意Kana嘅其中一個原因
Kana感覺好有清泉feel,唔埋堆唔搞新聞,淨係做好自己
一路諗緊如果カナ見到德福場咁悶會唔會傷心
第一場既fans其實係咪事前已經有哂共識,知道有兩次encore, 唔會話唱完第一次就走,我以前就睇如果歌手未拖埋dancers/band members 一齊鞠躬多謝就未算完
應該係睇場地d燈係咪開曬同埋舞台
haha 又係wor
共咩識,駛鬼咩,唔一定每次都有W Encore,早期的tour有,最近已經冇,但kana一定會係最後一個退場,如果dancer同band member都未謝場,即係個show未完
係睇dancer謝場未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞