西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
課金都係可以解決問題
要達成全國巡回馬拉松式演唱真係幾癲,所以話kana唔抖下點得
仲要場場都唱咁耐真係搞唔掂
搞到我想等隻碟賣果時bid埋張B2嘅返來
想問amazon訂有冇海報?
有兩個揀嘅 如果blu-ray
冇特典12530 有特典就14040

留意返Amazon跟果張特典係B3サイズ
如果要B2就要另行上Y拍bid人地放出來啲店頭販售告知
thanks! 周邊產品黎講我對poster有興趣多 d
有,其他店舖ver
好彩自己入咗呢張

舊年無W Encore
Hall Tour MC多好多野講,講下當地名勝、名物、當地流行歌曲等等,同埋對當地所見所聞,總之真係做足功課過去
佢話想集郵,全國制霸嘛
開頭仲ok,去到東北果時狀態開始差
Arena有幾場好似真係唔多掂,中間試過喊出來(以前比較少有,多數尾場喊)
可能佢果時都知自己頂唔順 ,要停落嚟
WLT總合(音色、演出安排等)嚟講係最正,完全表現出kanayan的魅力
2012年Arena的音色是最巔峰
MTT就歌單取勝,不過果時已經有疲態(其實JLT開始已經差左 )
岩岩睇完stand up, 發覺kana就算喊住唱都仲好高水準,唔會話把聲震哂咁
Just love tour個feel好似兒歌金曲頒獎典禮,我覺得最正既都係 love collection tour 2014, 歌單正唱功好好,其次就many thanks, 唱哂所有主打歌咁濟,但唱功狀態同2014 一比就高下立見
尋日鈴木愛理有去,仲同kana合照
今次LCL飛走晒d兒歌 ,連果兩首得大獎的歌曲都無得留低
真係估佢唔到
btw 2014 我有hi-res 有冇人要
呢場我覺得係把聲最屈機個場
2014年都好,但真正屈機始終係2012年Tour
12個encore正撚到
2012 fantasy 好好J
我到而家都唔明點做到瞬間移動,難道係替身
巴打同好呀
14年既dear 啦咪打e羅 聽親都出哂水
個個位得2秒定3秒
仲要一著燈已經擺好POSE
loop 左好多次都唔知點做
巴打一言驚醒
替身可能性幾大

中間有條樓梯

藍圈個力十應該係假
熄登係紅圈位行出去

本身係上面降落去戴左面具
行去右邊唔係幾睇到樣
可能真係替身
Kana最令人印象深刻嘅舞台效果
諗住搵今次concert d 相點知全部都懞查查
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞