西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

入坑神曲
當年有個女仔打星夢識帶我入坑 雖然已經無聯絡 亦揾唔返 好多謝你
如果有緣見到post記起十年前既事
話說有冇人有買呢本書
都幾多kana既Q&A喺入面
果陣日文都唔識多隻就買咗翻黎
有段時間每日播嘅第一首一定係Always
去旅行自駕一著車點都會開首Always播先會入波郁車
thx巴打 唔緊要,我唔想搞咩認證交自己電話no.俾大陸姐
太多文字無詳細睇
不過記得佢話可以活到83歲
自己素顏超樣衰
想考車牌買車(5年後都未做到)
前5年有代表作雙會,希望後5年的代表作係首幸福情歌(果然做到 )
原來出過書 想買
呢首流暢飈高音好易聽到人好high
聽完一次就停唔到
仲會好有衝勁
自己最鐘意佢background個配樂 Grand得來又係舒服嘅
到而家仲set緊做電話鈴聲
所以係街聽到有人電話響係Always嘅話應該都係我了
睇下信和地庫仲有無
地庫有賣過呢本咩
啱啱出果年搵勻都冇最尾要靠代購先買到
5周年時有出下書,反而舊年淨係出左本相集
我有 個時一出就買
琴譜我都有買

今日一推
https://www.youtube.com/watch?v=UiVE0roSXm8
有冇人知呢個係咩節目/活動?
左上角有寫: みちのく合衆国
呢個係23歲的西野カナ,個look係櫻花我愛你果期,果時仲係巨肺,唱唱下就將個咪拉開
1 Clap Clap!! 
2 Esperanza 
3 Best Friend
4 たとえ どんなに
5 SAKURA I love you  
6 Together
上網睇"みちのく合衆国"應該係類似幫某地區既人應援/打氣既節目,請artist去唱歌表演咁呱
有無試過喺街響俾人問呢首咩歌
幫日本東北地震受災民眾打氣,上面的節目係12年5月舉行
而家愈來愈少人聽日文歌 冇人問
我用左雙會黎做鈴聲
thx 可惜得clap clap有片
https://www.youtube.com/watch?v=HW10lXAOFKQ
舊時既kana真係好過癮好得意
竟然無睇過他多矮洞哪裡
對比而家,真係令人唏噓
http://www.pandora.tv/view/jpchan03/45026260/#34233945_new
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞