西野カナ fans揮手區(4) 最後のコンサート

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
繼アムロス之後到カナロス(暫時)
https://youtu.be/h9BIfL4x_iQ

台灣呢邊氣氛好好,好多人都帶左螢光棒黎應援!

後會有期!
除左講左話去旅行,呢段休息期間我估佢的會起心肝去考番個車牌,呢樣野講好多年,一直都無做到,可能之前公司叫佢唔好搞,驚佢累人累己
但而家出入無人接送,如果唔踩單車就要搭的士
佢講左預左去南美旅行最後只會得番自己一個人去,其他人都要自己都有野做,無可能有咁長假期陪到佢去咁遠
想當年kana同土屋太鳳去面試女優,結果tao有獎,kana落選
估唔到kana而家差唔多可以上岸,土屋仲要搏命做,幫SMA賺埋kana果份營業額,不過點做都唔會賺番kana條數
去做返一個平常人反而係好多星既夢想,
當一夜爆紅之後所有野都變到好唔實在。
宇多田光講過要人間活動,因為佢失去左一個正常人既生活,カナ搵到自己想做既野,好戥佢高興。就算唔出返黎我個人覺得都係一個圓滿結局。
kana有提過自己除左唱歌,其他工作唔識做,如果有日佢把聲唱唔到歌,日子流流長,都唔知做咩好
倒不如趁呢段時間充實下自己,增加人生閱歷,或者可以發掘到自己另外的一面呢

買買買
轉行做搞笑藝人有冇得諗
佢剩識自己笑,唔識引你笑
巴打似乎你啱做啲喎 Kana平時上節目嘢都唔講多句,只係問乜答乜,仲想佢搞笑
見到佢笑我就笑埋一份
有時睇到佢笑,自己都會笑埋一份
睇完巴打張圖再望下自己張單
差d訂錯左dvd
好彩有巴打貼圖出嚟
最近2年上親節目個樣都好累 ,問佢野就求其up兩句就算,唱完就趕住走人果款

訂錯咗dvd有冇得改
應該有得cancel
今次咁貴嘅
佢淨係笑已經引到我笑
咁唔小心呀巴打
定係另外買多份bd好
雖然係偷錄
不過真係好可愛
訂咗
依架仲有冇機會買得返 I 同 glowly day 呢兩張single? 對之情有獨鍾,希望可以再有機會聽到live版
amazon有呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞