2019 BAFS 集中區

786 回覆
15 Like 5 Dislike
唔小心打錯一次 一個字 你要無限放大亦無辦法 唔會再錯同最後一次覆 End topic
我哋成日講點憎廢中廢老,死唔認錯,
點知原來我哋呢代都有
可以將玩打成挽仲話諧音肯定唔係第一次啦,比幾個人屌完都唔知自己衰咩仲唔係慣犯咩 直頭慣到潛意識都覺得“挽”係啱嘅先會咁死雞撑飯蓋
睇倒個回覆我以為自己俾人鬧緊

多謝支持
想問下BM 邊到有得補習同邊個補得好完全唔識點俾例子同縮減要背嘅地方
大型黎講BM 好似得肥羊教
2B真係太少人讀
白痴問題,計contribution per labour hour 可唔可以唔跟marking 個working?
直接寫formula 加答案?

All or nothing
絕對唔建議
其實用statement form 唔係用多好多時間
又幫到自己之後refer 翻

仲有你唔使寫到佢咁詳細,明就得
journal disposal可以直出net amount
eg
Dr AD: machinery 2000
bank 5000
disposal: machinery 3000
Cr machinery 10000
然後 cr p/l: loss on disposal: machinery
dr disposal: machinery
明白了
有冇邊度有2019 suggested answer 睇吓
感謝巴打
肥羊有得補?巴打有冇補過
有答案嘅 不過我唔明點解有D題目就要用好準確嘅例子有D用D好大路嘅例子就得
即係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞